Annons
Annons


TRÄNINGSPASS FÖR HELA KROPPEN


Inlägget innehåller reklamlänkar. Samtliga produkter är valda av mig. Läs mer här.

God morgon älsklingar! So några av er kanske märkte så låg bloggen nere igår. Har ingen aning om vad som hände men nu ä den i alla fall tillbaka. Eftersom jag inte hunnit fota nya träningsgifs när jag varit borta så kan ni träningssugna köra mitt pass jag postade på youtube idag. Helkroppspass som är perfekt att köra nu under sommaren då man kan göra det utomhus 🙂

Annons

Mina träningskläder jag har i videon hittar ni här (reklamlänkar):
Tights (reklamlänk via Apprl)
(Klick!) // Tröja (reklamlänk via Apprl) (Klick!)

4 kommentarer till “TRÄNINGSPASS FÖR HELA KROPPEN”

  1. Hej fina Ida,
    Tack för fin inspo och bra träningsupplägg??.
    Skulle vara kul om du kunde dela med dig av ett helkroppsprogram på gymmet. ☺. Det skulle jag gilla så här ???????????? mycket.
    Kram Niina

Visa alla kommentarer

(Obligatorisk)Annons
Laddar