Annons
Annons


TRÄNINGSPASS FÖR BEN & RUMPA


OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

(Reklamlänkar)
Tights – HÄR // Pumatröja – HÄR // Skor – HÄR

God morgon mina hjärtan! Är lite stressad här då jag tydligen ska åka till Italien idag. Haha vart tog denna veckan vägen? Ska till Italien på bröllop över helgen eller egentligen bara över lördagen då vi åker tillbaka söndag morgon tyvärr. Fanns inga andra flyg. Så går det när man bokar 2 dagar innan 🙁

Annons

Men nu till inläggets ämne… träning. Körde ett riktigt härligt pass i onsdags. Innan jag gick till gymmet var jag inte alls taggad och ville bara krypa ner i soffan med en kopp te och choklad. Men jag tog lite choklad på väg till gymmet istället och hade världens bästa pass. Wohoo 🙂

TRÄNINGSPASS FÖR BEN & RUMPA

Uppvärmning: 10 min crosstrainer

Triset:
15 squats i cable cross
15 marklyft i cable cross
15 crunch i cable cross
X 3

Superset:
15 benpress
8 smala armhävningar
X 3

Superset:
10 rygglyft med viktplatta
15 rumplyft
X 3

Superset:
15/sida sidogång med gummiband
15 raka benlyft bakåt
X 3

Där fick ni hela passet och vill ni se de 3 övningarna med Cable Cross i trisetet så hittar ni det i vloggen från igår som ni kan se nedan.

9 kommentarer till “TRÄNINGSPASS FÖR BEN & RUMPA”

 1. Tydligen? haha
  Ja, men hoppas du får en massa fint i Italien, samt på bröllopet sedan! 🙂

  Åh, de där tightsen har jag tittat på till och från en MASSA gången, men aldrig har blivit köpt hehe…

 2. Ida! Dina vloggar är så himla härliga! Vilken glädje du sprider, man blir så glad varje gång!
  Bara så att du vet!
  Puss och kram

 3. Hej Ida! Jag är i nuläget vegetarian men vill gärna bli vegan. Jag äter i princip aldrig mat med mejeriprodukter. Detta pågrund av två anledningar, dels för djurens skull men även för mig själv då min hy försämras enormt av mejeriprodukter och kött. Däremot älskar jag choklad, jag har köpt en som det i innehållsförteckningen inte innehåller någon animalisk ingrediens. Däremot står det att den kan innehålla spår av mjölk. Betyder detta att den inte är vegansk eller funkar den ändå om man inte är jätte strikt med vegansk men föredrar det? 🙂

 4. Har ätit nyttigt hela dagen men så tänker jag att jag kan unna mig någon ruta choklad. Slutade med att jag åt 150gram och nu ligger mitt kaloriintag på 2500kcal. Ångesten är skyhög för ska på en fest ikväll och blir säkert alkohol= mer kalorier. hur bör man tänka i sånnahär sammanhang? En del av mig vill stanna hemma pga att inte få i mig mer kalorier…

 5. Hej Ida 🙂 Hur mår du ? Jag hoppas du mår bra. Och jag undrar om du har någon information om varför man ibland tappar hår. I duschen brukar jag tappa mycket hår. Jag äter en väldigt näringsberikad kost och kan inte förstå vad det kan bero på. Kan man ha brist på något i kroppen kanske ? Förresten :)…saknar dina matdagböcker.

 6. Så fina tränings tights!! :O
  Har följt dig länge länge. Du är en förebild för mig Ida 😀 Älskar träning och du ger mig så mycket bra tips! Take care love <3

 7. Hej Ida! För mig är du en otroligt stor inspirationskälla på många sätt. Du är din egen, är genuint snäll samtidigt som du är ärlig av dig. Och du verkar också ha ett sånt himla driv och bra disciplin. Därmed skulle jag behöver HJÄLP.

  Jag har verkligen varit i, vad jag tycker nu, mitt bästa. Jag tränade, åt det jag ville men ändå tänkte jag mig för vad jag stoppade i mig. Hälsosamt. Och jag mådde inte dåligt över mig själv. För ungefär ett år sedan hände något. Jag är osäker på exakt vad, men det fick mig att tappa allt. Jag har alltid älskat att träna och har gjort det hela mitt liv, alltid lyckats finna tiden för det och mått så himla bra. Men idag så gör jag inte det. Jag tränar inte och jag stoppar i mig alldeles för mycket ohälsosam mat och snacks.

  Jag har alltid varit den personen som alla ser som den där otroligt glada, drivna och engagerade tjejen. För jag var det. Men idag känns det som jag tappat mycket av framförallt ork och träningen. Och ändå så är jag så himla lycklig just nu, vilket jag också var för ett år sedan. Skillnaden är att idag mår jag inte bra över min kropp, inte bara utseendet utan också hur den känns. Den orkar mindre och den känns inte alls lika hälsosam som den var för 10kg sen, vilket är vad jag sjukt nog lyckats lägga på mig på 1,5 år. Aldrig varit som jag är nu.

  Jag ber om hjälp. Har du några tips på hur jag enklare kan ta tag i det? Tips på bra kosttillskott från welloteket som motverkar trötthet, och bidrar till ork och kanske gärna lite fettförbränning? Mest av allt vill jag komma tillbaka till träningen. För att jag tycker det är så kul, och jag vet ju att min kropp bara på nån månad kommer börja ”återställas” och börja må bra igen. Men jag behöver en spark i baken. Vilket jag tror att DU kan vara.

  Tack för att du är grym. För en otroligt inspirerande blogg och youtube-kanal.
  Kram, Angelica

Visa alla kommentarer

(Obligatorisk)Annons
Laddar