Annons
Annons


TRÄNINGSPASS FÖR BEN & RUMPA


Inlägget innehåller reklamlänkar. Samtliga produkter är valda av mig. Läs mer här.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

(Reklamlänkar)
Tights – HÄR // Pumatröja – HÄR // Skor – HÄR

God morgon mina hjärtan! Är lite stressad här då jag tydligen ska åka till Italien idag. Haha vart tog denna veckan vägen? Ska till Italien på bröllop över helgen eller egentligen bara över lördagen då vi åker tillbaka söndag morgon tyvärr. Fanns inga andra flyg. Så går det när man bokar 2 dagar innan 🙁

Annons

Men nu till inläggets ämne… träning. Körde ett riktigt härligt pass i onsdags. Innan jag gick till gymmet var jag inte alls taggad och ville bara krypa ner i soffan med en kopp te och choklad. Men jag tog lite choklad på väg till gymmet istället och hade världens bästa pass. Wohoo 🙂

TRÄNINGSPASS FÖR BEN & RUMPA

Uppvärmning: 10 min crosstrainer

Triset:
15 squats i cable cross
15 marklyft i cable cross
15 crunch i cable cross
X 3

Superset:
15 benpress
8 smala armhävningar
X 3

Superset:
10 rygglyft med viktplatta
15 rumplyft
X 3

Superset:
15/sida sidogång med gummiband
15 raka benlyft bakåt
X 3

Där fick ni hela passet och vill ni se de 3 övningarna med Cable Cross i trisetet så hittar ni det i vloggen från igår som ni kan se nedan.

9 kommentarer | Translate


Annons
Laddar