Annons
Annons


TRÄNINGSPASS BEN & RUMPA


träning ben rumpa övning träningspass träning ben övning rumpa träning ben

(Reklamlänkar)
Linne – HÄR // Tights – Berschka // Top – HÄR 

God morgon mina hjärtan! Alltså jag har haft sådan sjuk träningvärk i mina ben och rumpa sedan i söndags nu så jag vet inte vart jag ska ta vägen. Ni vet sådan träningsvärk så jag inte ens kan sätta mig på toaletten normalt 😀 Haha. Så går det när man skippar styrketräning i några månader.

Annons

I alla fall så känns det skönt att vara igång igen och jag kommer hålla fokus just på att hålla uppe styrkan. Kommer köra med vikter men inte supertungt utan satsa på kontakt med musklerna. Dock behövdes det inte supertungt för att ge mig träningvärken från vansinnet! Ni kan se hela mitt pass nedan.

Idag så ska jag fört till Marisol som är medium/spådam/healer mm. Hon är helt enklet allt och jag älskar att gå till henne! Hon har hjälpt mig så mycket och jag blir lugn av att vara hos henne. Kanske hon kan bota min träningsvärk 😀 haha. Nej men jag ska ta min –> magnesiumspray (reklamlänk) och spraya på då jag hört att det ska hjälpa mot träningsvärk då magnesium har en avslappnande effekt på musklerna 🙂

TRÄNINGSPASS BEN & RUMPA
Uppvärmning: PW 15% lutning
10 front squats bara stången
2 front squats X 6
10 benpress X 3
10 abduktor maskin X 3
Superset: 10 lårcurl + 10/sida enbens höftlyft X 3
10 ryggresningar med viktplatta X 3

8 kommentarer till “TRÄNINGSPASS BEN & RUMPA”

 1. Hej! Får man önska inlägg?
  Jag skulle vilja får tips på studentmat, alltså näringsrik mat som passar en stram budget.
  Förslag på något sådant?

 2. Hej Ida!

  Följer dig här i bloggen och på youtube och tycker att du är fantastiskt inspirerande!
  Jag har en fråga angående mellanmål, jag behöver gå ner i vikt, men vill också träna. Det är inte alltid att träningstiderna passar ihop med mattiderna. Går jag en PW kan jag göra det på morgonen med enart ett glas vatten i magen, men träna utan frulle funkar inte! Därför brukar jag äta frukost och sedan vänta någon timme och sedan träna, som idag tänkte jag gå och träna vid vid ca 10.30 dock tycker jag det är tidigt att äta lunch direkt efter det och vill därför ha tips på mellanmål som mättar. Jag vill inte äta för mycket även fast jag tränar, behöver göra av med mer än jag äter ju… Nu svamlar jag mest men hoppas du förstår mitt dilemma.

  Ha det bäst!

 3. Hej! Bara av omtanke så skulle jag råda dig att tänka över det här med att gå till ett medium. Fundera lite över vad det innebär egentligen. Kram

 4. Hej Ida! Grym blogg.. Jag tänkte bara kolla med dig vad du tycker och tänker om aminosyror bcaa? Skulle vara jätte tacksam för svar!! Jag själv vet inte vad jag tycker och har blivit rekommenderad att ta de..
  Kramar!

 5. Hej Ida och TACK för en så underbar blogg!!! Undrar om du har något rabattkod på gång för oss läsare till welloteket/holistic hihi? Hade uppskattats såå mycket och vill så gärna testa msm och kolloidalt silver för att få bukt på eksem, hudproblem och IBS-mage men för en fattig student som jag är det ju så dyrt:(((
  kram<3

 6. Har försökt att hitta Marisol på google för att alla pratar om henne och hur bra hon är, men jag finner henne inte någonstans. Vet du om hon har någon hemsida eller skulle du kunna tala om för mig hur jag får tag på henne? Jag går igenom en massa saker nu som jag gärna vill ha svar på och folk har talat så gott om henne, så jag känner att jag i alla fall skulle vilja kontakta henne. (Det var via min google-sökning som detta inlägg kom upp, dock inte en endaste direktlänk till henne) Det vore jättesnällt ifall du ville hjälpa mig med detta. Ha det så fint och keep up the good work!

Visa alla kommentarer

(Obligatorisk)Annons
Laddar