Annons
Annons


TRÄNINGSPASS BEN & RUMPA


ida-warg-traningsbloggida-warg-utfallida-warg-squats-1ida-warg-squatsida-warg-hoftlyft

God morgon vänner och glad internationella vegandagen idag! Wohoo 🙂 Själv har jag precis börjat dagen med en grön dundersmoothie. MUMS! Igår var jag på gymmet och körde ett riktigt härligt pass för ben/rumpa. Så himla härligt!

Annons

Uppvärmning: 10 min crosstrainer

Superset 1:
10 utfall i smith 30 kg (bild 2)
8 smala armhävningar
X 4

Superset 2:
12 benpress
10/sida sneda crunch på halvboll
X 3

Superset 3:
15 squats i cable cross (bild 3 & 4)
10/sida enbens höftlyft (bild 5)
X 3

(Här kommer reklam för min webshop Welloteket)

Sedan vill jag även göra en shoutout för att vi denna veckan firar internationella vegandagen med 10% på hela sortimentet (gäller ej redan nedsatta varor) på Welloteket. Bara att gå in HÄR och ange koden VEGGO10 och shoppa loss. (Gäller fram till söndag) HAPPY SHOPPING!

Nä nu ska jag kila iväg till Welloteketkontoret och rocka loss. Så galet mycket planering som ska göra så här inför jul mm. Ha en fin dag vänner! Puss, I

 

7 kommentarer till “TRÄNINGSPASS BEN & RUMPA”

  1. Har du tips på vad man ska tänka på om man vill börja gymma som ”newbie”? Jag gick på gym senast för 8 år sedan och tror jag glömt det mesta. Nu vet jag att det finns ett gym i stan som inte har tränare men ska vara i helt okej prisklass och nybyggt. Tror du det är dumt att välja detta gym som ”newbie” eller är det bara att köra på? Jag har fått utmattningssyndrom och har börjat med yoga och meditation hemma, samt att jag promenerar varje dag runt 5-10 kilometer :).

    1. Nej det är bara att köra på. Kolla inte på andra utan välj dina övningar och testa dig fram. Många killar ser och tror att de vet allt men jag kan lova dig att det gör de inte 😀 Haha. Våga ta för dig och kolla övningar mm på youtube. Bestäm vilka övningar du ska göra/testa innan du går dit så kommer du känna dig mer säker. Kramis

  2. Hej Ida! Jag är en tjej på 12 år som vill lära sig att gå ner i split och spagat men har inte tålamod till att bara träna och stretcha i några veckor utan jag vill kunna göra det nu. Har du några tips till mig hur man kan tänka och hur det kan gå fortare?! ILYSM <3

Visa alla kommentarer

(Obligatorisk)Annons
Laddar