Annons
Annons


TRÄNINGSPASS BEN OCH RUMPA


träning blogg träningsblogg ida warg TRÄNINGSPASS BEN RUMPAtränigspass ben rumpa träning

God morgon älsklingar! Nu är jag tillbaka i Sverige igen och det kanske syns på bilderna. Haha. Det här med att ta bilder på gymmet är inte lätt då jag i stort sett alltid tränar själv, det är folk överallt och ljuset är gult och mörkt. Men men jag hoppas att ni har överseende.

Annons

Igår körde jag en ben och rumppass som var riktigt jobbigt men roligt. Försöker att köra så mycket superset och cirklar som det går så jag inte blir uttråkad av att vänta mellan seten. Nedan kan ni se gårdagens workout.

FÖRRESTEN så fick jag igår reda på att jag och Viktor är nominerade till årets podcast i Social Media gala 2016. Alltså WOW säger jag bara! Så himla roligt! Har ni 30 sekunder över så vore jag och Viktor så tacksamma om ni ville lägga en röst på oss HÄR. Vi gör verkligen podden från hjärtat och våran ambition med podden från början var bara att göra något roligt som kan peppa och hjälpa andra och att den blivit så stor som den blivit ä helt galet! Tack alla ni som lyssnar ♥

BEN OCH RUMP TRÄNING
Uppvärmning:
10 min crosstrainer

Triset: 15 benpress + 12 abduktor maskin + 12 lårcurl X 4
Superset: 10 rygglyft med viktplatta + 30 utfall bakåt X 3
Superset: 10/sida enbensbenpress + 8 smala armhävningar X 3

 

10 kommentarer | Translate


Annons
Laddar