Annons
Annons


NÄR TRÄNINGSMOTIVATIONEN INTE FINNS


IMG_2675.JPG

God morgon mina hjärtan! I onsdags sprang jag mitt sista pass innan midnattsloppet och det var riktigt vidrigt! Jag hade en sådan dag då jag helst bara ville lägga mig i soffan och äta och kolla på serier. Jag var trött, hade ont i magen (hade ätit massa grejer jag visste jag var överkänslig mot så fick skylla mig själv) och dessutom var det superkallt och blåsigt ute. Allt talade emot mig och på mitt löpschema stod det löpning 6-8km.

Annons

Jag slängde i mig 3 bananer och 2 dadlar och tog på mig löparkläderna. Kändes inte alls bra då jag varje löppass sprungit i shorts och sporttopp och nu behövde jag ha på mig tights, linne och tröja. Men i alla fall tog jag mig ut och körde hela 8 km i hyfsat snabbt tempo. Det var varken roligt eller skönt men oj så nöjd jag var efter.

Så till alla er som tror att min motivation alltid är på topp kan jag säga att det är den absolut inte. Ibland måste man bara bita ihop och köra för känslan efter man klarat det slår allt!

När jag kom hem sedan kurade jag ner mig i soffan med en stor portion vegansk pasta och kollade serier. Bästa stunden på hela veckan och jag kan lova att den inte hade varit lika bra om jag hade hoppat över löppasset. Idag blir det vila för imorgon kör vi Midnattsloppet! Yeeey!

Hur är eran motivation nu? Är ni peppade på träning eller har ni en svacka? Tell me 🙂

17 kommentarer | Translate


Annons
Laddar