Annons
Annons


TRÄNINGSFLOW


IMG_3945.JPGIMG_3944.JPGIMG_3946.JPGIMG_3943.JPG

God morgon hjärtan! Så här röd och glad blir man av en timmes hot yoga. Hängde med min polare Becka på ett pass Hot Mojo förra veckan och det var så nice. Har gått några gånger på Bikram eller hot yoga och då har de varit i 1,5 timme. Det är riktigt tufft. Det här passet var bara i 1 timme och lite enklare men fanatiskt väldigt skönt. Gillar att träna i värme nu under vintern. Det ger sådan energi och man känner sig ren inifrån och ut efter att ha svettats så mycket. Haha.

Annons

Förra veckan var en riktigt grym vecka träningsmässigt. Körde hela 5 pass då det blev 2 Pole Dance, 1 styrketräning ben, 1 Hot Mojo och ett löpintervaller. Jag har ju satt upp att jag vill träna 3 gånger i veckan men får jag feeling som förra veckans så självklart kör jag på. SÅ himla roligt!

Hur känns eran träning? Är ni inne i ett träningsflow eller är det lite trögt? Tell me 🙂

17 kommentarer till “TRÄNINGSFLOW”

 1. Hann precis komma tillbaka till träningen efter en stressig skoltid innan jag blev förkyld… Hoppas jag snart blir bättre för nu är jag så taggad på att träna 😀

 2. Jag är inne i ett flow, men ett annorlunda flow (för mig). Jag tränar mindre och med mindre krav. Det är så roligt ? har en resa inbokad om 1.5 v och tänker köra lite lätt fram tills dess. När jag kommer hem ska jag köra gärnet med styrka fram till i juni då jag och min kompis åker på vår egen ”träningsresa” ?

  1. Men alltså åh vad hårigt och det låter som en väldigt hälsosam inställning! Precis så det ska vara 🙂 <3 Kör på! Kramis

 3. Hej Ida! Jag måste börja med att säga att jag älskar din blogg och videos, de gör verkligen mina dagar! Har även börjat lyssna på din killes podcast nu när jag är ute och går. Ni är så underbara tillsammans =)
  Jag undrar om du har några tips för att bli av med celluliter? Är 20 år, försöker äta bra på veckorna och tränar ca 3 gånger i veckan (styrka). Har ganska stora lår och rumpa så jag förstår att det är normalt men mår verkligen så himla dåligt över det. De syns när jag tränar och har tights så måste alltid ha en tröja som går över rumpan för att dölja den. Jag har mått dåligt över min kropp hela livet och jobbat på det mycket de senaste åren, tränar för att jag mår bra av det men detta förstör allt känns de som och jag har redan planerat att inte vara på stranden i sommar… Vet inte om jag måste köra mer kondition och fettförbränning eller om det bara är något jag måste acceptera?
  Kram! =)

  1. Hej fina du! Nästan alla har celluliter så det är inget du ska skämmas över. Med träning och bra kost kan du tighta till kroppen och ibland kan celluliterna minska vid mindre fett på kroppen. Jag har celluliter på ena rumpan som jag alltid har haft och de försvinner aldrig hur lite fett jag än har på kroppen. Jag vet att det finns behandlingar för det och många har frågat så jag ska se om jag kan fråga kliniken jag gör hårbrttagning på om de kan svara på din fråga. I så fall postar jag det på bloggen så får du ett bra svar på det från ett proffs istället 🙂 Kramis

 4. Har stort behov av att hålla igång varje dag! Varvar löpning, styrketräning och gruppass. Men känner mig rätt trött och sliten. Men mår kalas efter varje pass 🙂

 5. Efter liten mindre sjuka som gav mig en veckas ofrivillig ledighet så är jag äntligen tillbaka! Körde första passet sedan vilan i söndags, lite lätt överkropp, sedan igår körde jag riktigt tungt benpass och känner jag verkligen är inne i ett bra flow med träningen! Tycker det är kul och har lite mål framför mig som ska försöka genomföras!

 6. Nu går det verkligen segt…. 🙁 Har haft ett bra flow i 1,5 månad där allting har känns roligt och där jag varit riktigt taggad för varje pass. Älskar den känslan! Men nu under 2 veckor har jag inte haft någon lust alls för att ta mig till gymmet eller ge mig ut på en löprunda. Kanske har med kylan att göra och att jag är stressad över skolan, får hoppas tränings glädjen kommer tillbaka snart. Btw, tack för en bra blogg 🙂 Kram

 7. Mitt mål är att vara lika stark och tonad som du! 🙂 Jag tränar 5ggr i veckan och börjar nu se efter 1 års träning lite rutor på magen! Men det är bara fortsätta kämpa och hålla igång! Förresten jag har viljat fråga en sak och det är att jag har förstått att jag får mer motivation om jag gör olika övningar och tränar olika utan att sätta upp t.ex. Scheman där jag ”måste” göra just vissa övningar en dag och andra övningar en annan dag osv. För om jag sätter upp scheman går det bra en månad, men sen tröttnar jag på övningarna och har inte lust att göra samma sak. Problemet är att jag känner att jag måste ha kontroll på min träning och vad jag kan få ut av det jag gör. Så jag vågar liksom inte köra hursomhelst för att jag känner inte till så många övningar och vet inte om jag kommer få någon resultat av dom. Hur ska jag göra?

 8. Har en så bra flow på nu! Älskar att röra på mig, man mår ju bara så himl bra av det! ? Dessutom är du en så härlig inspirationskälla Ida! ?

 9. Har kommit igång bra med dagliga övningar och det känns så bra! Men vill så gärna komma igång och jobba på konditionen men har stora problem med håll…eftersom jag ALLTID får håll när jag är ute och springer har det fått mig att tröttna och konditionen har trappat ner jättefort! Har du några tips på hur man kan motverka håll? Skulle verkligen behöva hjälp!?

 10. Jag är helt ur något flow över huvudtaget men jag känner mig inte stressad för det, jag kör mina rehabövningar för ryggen och promenerar mycket, resten kommer tillbaka av sig självt så småningom 🙂

 11. Är med inne i ett träningsflow just nu vilket är superskönt efter att det varit trögt ett par veckor! Så just nu kör jag 5 pass i veckan, 3 löppass och 2 pilates/ styrkepass. Försöker även köra lite morgonyoga 2-4 ggr i veckan för att bli mer flexibel och försöka undvika skador nu när jag löptränar :).

Visa alla kommentarer

(Obligatorisk)Annons
Laddar