Annons
Annons


TRÄNINGSEVENT PÅ G


traning-8

Okej mina hjärtan jag har ett meddelande till alla er som bor i Åmål (om jag har några läsare som bor där? Haha). Det är nämligen så att jag och min kusin Victoria kommer hålla i ett träningsevent där 28/3 på Etage 5. Vi kommer hålla i ett träningspass och efter kommer det vara frågestund med mig och Vicky. Så vill man vara med så är det hög tid att boka då jag vet att det bara var några platser kvar sist gång jag pratade med min kusin 🙂 Alltså sååå kul ska det bli att träffa ett gäng härliga Åmåliter! Har verkligen saknat att få andra människor att svettas! 🙂

Annons

NÄR? MÅN 28/3 (Annandag påsk) kl 13.00-14.30

VAR? Etage 5, Åmål (Passlokalen)

VAD? Victoria & Ida Warg, som båda är personliga tränare, leder ett cirkelträningspass för hela kroppen (ca 60 min långt). Efter passet har Du chansen att ställa dina hälso- & träningsfrågor till Ida & Victoria!

KOSTNAD? 70:- för medlem /120:- för icke-medlem (betalas på plats innan passets start).

BOKNING? Sker till receptionen i Åmål, tel. 0532-189 57. Först till kvarn (max 25 deltagare). Du kan boka dig från & med idag fram till skärtorsdagen kl 16.00.

4 kommentarer till “TRÄNINGSEVENT PÅ G”

 1. Åh fina Ida, du ”måste” hjälpa mig med en grej.
  Är så sugen på att börja kostrådgivnings kurs/utbildning men vet inte vart, det finns tusen och allt är krångligt. Men jag tänkte på dig,
  du har alltid kunnat pt och är utbildad, men är du bara pt eller även kostrådgivare och vart vänder man sig?

  Tacksam för svar
  / Diana – lamadre.se

  1. Hej fina du och vad roligt! Jag är utbildad PT och i den utbildningen så ingick även kost. Är ej utbildad kostrådgivare och det pga. att jag inte tycker att det finns någon utbildning som passar mig eller som jag tycker är bra. Jag läser hellre på på egen hand via böcker, nätet, youtube mm. Så jag har tyvärr ingen att rekommendera men vill du jobba som kostrådgivare så ta en utbildning så du får en licens men läs sedan på själv i den inriktningen du tror på. Kram Ida

 2. Haha jag misstänker att du har många läsare från Åmål 😉 Jag är en av dem och vi ses på eventet! Ska bli så himla kul, både du och Victoria är ju grymma och jag känner redan nu hur peppad man kommer vara 😀 Jätte kul grej!

  1. Hej Jennifer och jaaa vad kul!!! Tack snälla och ska bli superkul att träffa dig och alla härliga människor i Åmål 🙂 <3

Visa alla kommentarer

(Obligatorisk)Annons
Laddar