Annons
Annons


TRÄNINGSEVENT PÅ G


traning-8

Okej mina hjärtan jag har ett meddelande till alla er som bor i Åmål (om jag har några läsare som bor där? Haha). Det är nämligen så att jag och min kusin Victoria kommer hålla i ett träningsevent där 28/3 på Etage 5. Vi kommer hålla i ett träningspass och efter kommer det vara frågestund med mig och Vicky. Så vill man vara med så är det hög tid att boka då jag vet att det bara var några platser kvar sist gång jag pratade med min kusin 🙂 Alltså sååå kul ska det bli att träffa ett gäng härliga Åmåliter! Har verkligen saknat att få andra människor att svettas! 🙂

Annons

NÄR? MÅN 28/3 (Annandag påsk) kl 13.00-14.30

VAR? Etage 5, Åmål (Passlokalen)

VAD? Victoria & Ida Warg, som båda är personliga tränare, leder ett cirkelträningspass för hela kroppen (ca 60 min långt). Efter passet har Du chansen att ställa dina hälso- & träningsfrågor till Ida & Victoria!

KOSTNAD? 70:- för medlem /120:- för icke-medlem (betalas på plats innan passets start).

BOKNING? Sker till receptionen i Åmål, tel. 0532-189 57. Först till kvarn (max 25 deltagare). Du kan boka dig från & med idag fram till skärtorsdagen kl 16.00.

4 kommentarer | Translate


Annons
Laddar