Annons
Annons


TRÄNINGSDAGBOK


Det har minst sagt varit en lång och fysisk men mycket rolig dag!

– YOGA. Så himla skönt att ha Yoga på morgonen! Nu kanske ni tror att vi gör sådan där skön avslappnande yoga med lite stetch och meditation, men ICKE! Vi har fysisk och jobbig poweryoga. Svetten rinner efter klassen! Härligt!

Annons

– BALETT. Älskar verkligen våran lärare! När han visar hur det ska se ut blir man förtrollad av honom och försvinner i en annan värld! Var inte min bästa balettdag idag men fick mycket fina ord och bra saker jag ska tänka på som kommer hjälpa mig 🙂

– JAZZ. Åh idag hade vi Jenny Widegren för första gången! Har bara tagit 1 streetklass för henne innan för typ 4 år sedan, så jag har verkligen sett fram emot att få ha henne! Klassen var super rolig 🙂 Wiii, jätte jobbig men bra uppvärmning men massa bra stretchar som jag tror kommer göra susen om vi kommer köra dem varje gång! Sedan körde vi lite snurrar på diagonalen och sist körde vi en lite funky kombination till Gaga. Wiii 🙂 Funny Bunny!

– TEATER. Skönt tänkte jag eftersom jag var helt slut och färdig i kroppen! MEN idag tränade vi på ett ”teaterdansnummer” som ska vara med i vår föreställning 🙂 Höll på att svimma av trötthet men det var roligt! 😀

– REP BOLLYWOOD. Haha bollywood är en mycket underlig dansstil alltså, men man blir glad av det! Kommer bli roligt på lördag när vi kör på Dansfeber!

– REP SINGLE LADIES. Wihoooo. Vi gör ju orginalkoreografin från Beyonces musikvideo och den är sjukt rolig och SJUKT jobbig! Blev genom blöt, men det är härligt! Ficka massa energi av den koreografin så nu spritter det i hela kroppen 🙂 Hu ska jag kunna sova?

2 kommentarer | Translate


Annons
Laddar