Annons
Annons


TRÄNINGSDAGBOK


Idag har det varit en halvdag i skolan!

– FYS. Idag på fysen hade vi det ganska lugnt. Vi jobbade med stretch-/träningsband och fick lära oss massa bra stretchar och styrkeövningar.

– MODERNT. Klassen började med att ”proffsen” som skulle ha klass i sal 4 kom och sa att det var för halkigt för dem att dansa där så de skulle byta sal med oss. Ahhh, så himla arg blev jag! Menar de då att det är mindre halkigt för dem? Haha bara att vänja sig! På våran skola är det nämligen ett rankningssystem. Mest värda är proffsen (de som redan är utbildade), sedan kommer vi 3:or, sedan 2:orna, sedan 1:orna och sist förberedande linjerna. Detta gör mig verkligen ARG!

Annons

I alla fall så fick vi endel nya övningar idag plus en ny koreografi att jobba på. Älskar verkligen de moderna klasserna <3

– MÖTE. Efter skolan hade jag möte med ett nytt ”projekt”  jag startat med några fina människor! Kommer berätta mer om det snart förhoppningsvis! Kommer bli fierce!

Efter mötet gick jag förbi en PT skola och kollade in deras lokaler. Har bestämt mig för att utbilda mig till PT till hösten och funderar nu på vilken PT utbildning jag ska gå?!

6 kommentarer | Translate


Annons
Laddar