Annons
Annons


TRÄNINGSDAGBOK


Å så var denna skolveckan redan slut! Shohoo vad det går 🙂

– SOVMORGON. Hade egentligen sovmorgon imorse men jag vaknade vid 07.00 med mitt hjärta och var i skolan i vanlig tid. Använde tiden till att värma upp, stretcha ut kroppen och rulla ut mina muskler med min underbara boll <3

Annons

– BALETT. Härlig och svettig balettklass! Vi snurrade massor och jag får till mina pirouetter bara jag tänker PILATESBOLL! Haha förstår ni? Något att fundera på va!

– INSTUDERING. Hade Isac och Johanna från Cullberg idag och övade på båda koreogarfierna av Johan Inger som vi ska göra på Dansens Hus på våran avslutningsföreställning i maj. Båda styckena är så himla fysiskt krävande. Hostar typ blod efter att ha gjort dem! I och för sig kan det bero på att jag fortfarande är sjuk och tät i alla luftvägar! Haha, men kul är det i alla fall och vi utnyttjar verkligen varenda minut av de 3,5 timmen vi har! HARD WORK minsann!

Nu är min kropp blå, gul, öm, tung och alldeles redo att ta helgen, MEN ska tillbaka till skolan och repa om 1 timme! Haha ingen ro att få!

Ska bara slänga i mig min goda tonfisksallad gjord på 1 stor burk tonfisk, quinoa, avocado, fetaost, paprika, salladsärtor, rödkål, gurka och vinäger som dressing. Bra, gott och nyttigt, kan det bli bättre?

1 kommentar | Translate


Annons
Laddar