Annons
Annons


TRÄNINGSDAGBOK


Vilken dag det har varit idag…

-DANSANALYS. Besökte först Dans Museet och kollade på massa konstiga gamla scenkläder. När vi sedan skulle tillbaka tillskolan så gick inte bussarna så det blev en lång Power Walk till skolan med min stora tunga väska!

Annons

– BALETT. När vi kom till skolan hade jag 10min på mig att värma upp och äta mellis så jag gjorde något mycket effektivt, jag cyklade på+ en motionscykel med mina ytterkläder (Dunjacka, mössa och Uggs) samtidigtg som jag käkade smörgås! Jagt svettades som en gris efter 5 minuter och hade sedan världens bästa balettklass 😀 Haha kanske ska fortsätta på denna metoden 😀

– MODERNT. Efter lunch hade vi en tuff men mycket rolig modernklass med Lee. Är så glad att jag valt att ha henne! Älskar denna stilen och tänket och känner att det kommer göra mycket bra med min teknik!

– GYM. Var på gymmet och körde igenom alla mina rehab övningar för hamstring och axlar. Blev även chins + rodd + ländrygg + rumpa! Ett härligt styrkepass!

Jag och Jocke spelade även in bra magövningar som man kan göra hemma! De kommer upp så fort det är fixat så jag kan lägga ut videos här på bloggen igen 🙂

Nu blir det MAAAAT i mängder…

2 kommentarer | Translate


Annons
Laddar