Annons
Annons


TRÄNINGSDAGBOK


PUH vilken dag! Den har varit hur jobbig som helst men hur rolig som helst! Herregud vad jag har dansat!

– DANSANALYS. Fortsatte träna in koreografi till Studioföreställningen.

– MODERNT. I love Lee! Haha så himla bra är hon men shit vad man får jobba på hennes klasser! Det är som att ha både ett styrkepass och ett konditionspass samtidigt i nästan 2 timmar 😀 UNDERBART! Sedan är vi också halvklass på moderna, så man kan inte ha en dålig dag och gömma sig ”där bak” eftersom det finns inget ”där bak”! vart man än står så syns man och är så illa tvungen att köra 110% vilket man vill eller inte!

Annons

– INSTUDERING. Idag började vi repa stycket ”Walking Mad” som Johan Inger gjort till Cullbergbaletten! Ska bli så himla roligt att få göra det på avslutningsföreställningen på Dansenshus i vår! Det är djupa plieer och höga ben som gäller! Väldigt tungt och konditionskrävande stycke! Var HELT slut efter att ha repat detta i 3,5 timme!

Här kommer lite bilder på Cullbergbaletten när de dansar ”Walking Mad”…


– STRETCH. När vi slutat skolan idag stretchade jag mördarstretchen tillsammans med Benedicte! Har blivit mycket vigare i 2:a position/splitt nu! GÖTT! Samtidigt som jag stretchade blev jag intervjuad av en journalist som gör ett reportage om Balettakademien. Funny Bunny!

5 kommentarer | Translate


Annons
Laddar