Annons
Annons


TRÄNINGSDAGBOK


Död, dödare, WOLFIE! Haha men jag klarade mig igenom hela Mördartisdagen! Wihooo!

– FYS. Nu är det så här att det är skillnad på att ha fys och att ha fys! Man kan ta det lugnt och fuska sig igenom övningarna och bli ganska trött eller så kör man fullt ös medvetslös och känner sig som en sparris efteråt! Självklart valde jag det senaste alternativet trots att jag tänkt att ”fuska” lite på armövningarna eftersom de tar död på dem 😀 Haha efter fysen var jag helt slut och skakade och satt och funderade på hur jag skulle ta mig igenom resten av dagen?!

Annons

– JAZZ. Men efter att ha fått i mig 1 banan med keso och lite kaffe så var jag redo för jazz med Malaya! Hon har väldigt sköna klasser med rena teknikövningar i uppvärmningen, enkla diagonaler med massa snurrar (inte enkla som i att de är lätta utan enkla som i att det inte är massa onödiga steg mellan teknikmomenten) och idag gjorde vi en väldigt dramatisk kärlekskoreografi 😀 haha har lite svårt för de där klyschiga kärleksdanserna! Vet inte varför?! Fösöker gå in i en roll men det funkar inte 😀 Kanske beror på att jag aldrig varit olyckligt kär! Jaja får väl jobba på det där! 😀

– MODERNT. Gillar verkligen de moderna klasserna! G kräver så mycket av oss och man få jobba! Idag var alla övningar nya så både jag och resten av klassen var lite lost ibland 😀 Haha… Men G hälsade mig i alla fall Welcome back och det var mycket trevligt!

– AKROBATIK. Var jätte roligt idag! Vi fick lära oss att göra handvolter. Wiii och sedan började vi öva på något som jag inte kommer ihåg vad det heter men det lät som en kaffedrink 😀 Haha det var nästan som en flickis fast man har en hand i golvet från början och slänger sig bakåt. Svårt var det men sjukt snyggt om man klarar det!

– STRETCH/MASSAGE. Stetchade benen en sväng och sedan körde Natasha mördastretchen på mig! Har haft så fruktansvärt ont i nacken idag så jag och Natasha tog en mysig massagestund! Känner mig som en ny människa nu så TACK min söta Tasha ♥

Nu ska jag äta en stor portion med Tandoriilax, vitlökswookade grönsaker och dinkelvete! Det är jag så värd efter denna dagen!

2 kommentarer till “TRÄNINGSDAGBOK”

Visa alla kommentarer

(Obligatorisk)Annons
Laddar