Annons
Annons


TRÄNING OCH HÄNG


IMG_8210.JPGIMG_8209.JPGIMG_8211.JPGIMG_8205.JPG

Igår mötte jag upp finaste Alexandra för en lång lunch och sedan träning. Så himla trevligt att ha sådana dagar då man blandar jobb och häng och så härligt att ha en ”arbetskamrat” som man verkligen trivs att hänga med. Haha känns så kul att kalla Alex för arbetskamrat men det är hon ju faktiskt för vi är ju anställda av samma företag. Körde ett härligt pass som ni kan se nedan och jag är minst sagt lite stel i kroppen idag vilket känns skönt. Har ju inte kört styrketräning på ett tag så det räcker ju nästan att jag lyfter ett mjölkpaket så får jag träningsvärk 😀 Haha inte riktigt men nästan 😀

Annons

Hur mår ni mina vänner? Någon som ska köra fredagsfys idag? ♥

Gårdagens träningspass:
15 min power walk 15% lutning
15 rep hängande rodd X 3
8 rep/sida kejsaren X 3
15 rep liggande lår curl X 3
Superset: 8 rep enarms latsdrag + 15 rep rotation cable cross X 3
12 rep maskin baksida axlar X 3
10 rep benpress 1 ben X 3

10 kommentarer | Translate


Annons
Laddar