Annons
Annons


TRÄNING MED KETTLEBELLS


God Morgon! Startade dagen med en 50 min PowerWalk. Skönt att få igång blodcirkulationen lite då jag har träningsvärk i varenda del av hela kroppen nu tror jag 😀 Haha. Har haft en sjuuuuk träningsvärk i vaderna sedan baletträningen i onsdags och torsdags. Den vill helt enkelt inte släppa!

Annons

Sedan körde jag ett grymt styrkepass tillsammans med min PT kompis Malin och hennes kompis Rosanne i fredags. Blev inget slött pass där inte med dessa 2 biffbrudar ;D

Uppvärmning: 10 min löpning.

– Sedan körde vi cirkelträning med 8 olika övningar för axlar, rygg, ben, armar, mage… ja säg vad som inte var med? Vi använde oss av kettlebells, skivstång och gummiband och körde igenom alla 8 övningar utan vila. Efter det hade vi ca 1 min vila och sedan körde vi igen. Blev totalt 3 varv. 

– Avlutade passet med cirkelträning för mage/höftböjare. Körde även där en cirkel på 5 olika övningar och körde 2 sådana varv.

Riktigt bra och roligt pass och ska börja använda kettlebells mer i min träning! Brukar ni träna med kettlebells? Vad tycker ni om det?

6 kommentarer | Translate


Annons
Laddar