Annons
Annons


TRÄNING- & KOSTUPPLÄGG FÖR EN DAG


Svar på kommentar…

Skulle du kunna skriva hur en matdag ser ut för dig och även vilka aktiviteter du utför just den dagen du skriver om? Alltså vad du äter, vilka mängder det blir på ett ungefär, hur många mål samt hur länge du utför dessa aktiviteter. Vilket kaloriintag brukar du ligga på, tror du? Vilket kaloriintag på ett ungefär ska man ligga på om man rör sig lika mycket som dig ungefär?
Din blogg är helt AWESOME!

Annons

SVAR: hej och tack för din kommentar 🙂 Så här kan en dag tex se ut för mig…

 

Frukost nr 1: Multivitamin, D-vitamn, Aloevera och Omega 3.

Träning: Lite snabb morgonträning i form av 20 min promenad eller ett kort styrketräningspass på 10 min.

Frukost nr 2: havregrynsgröt (1dl), bär, 1 msk kokosolja, ca 2dl havremjölk, 1 kokt ägg och en kaffe. Ca 500kcal.

Mellanmål (ibland): 1 näve nötter eller mandlar. Ca 100kcal.

Lunch: Laxsallad med rotfrukter och senapsvinegrett. (Ca 1 laxfile 125g och massa sallad) Ca 400kcal.

Mellanmål: Proteinbar eller rawfoodbar och/eller proteinshake med havregryn och 1 kaffe. Ca. 300kcal.

Träning: Antingen Pole Dance, Styrketräning eller löpning ca 1 timme.

Middag: Omelett med tonfisk, purjolök och en stor sallad till med morötter och avokado. Ca 400kcal.

Kvällsmål (om jag är hungrig): En proteinshake eller en skål med havremjölk, frön och gojibär. Ca. 150 kcal.

Totalt ca 1900kcal/dag

 

Kalorierna är inte exakt uträknat då jag absolut inte känner något behov av det. Jag äter när jag är hungrig och tills jag känner mig mätt och tycker bättre om att äta många små mål. Just nu tränar jag inte heller särskilt hårt, men kommer snart att börja göra och då kommer jag lägga till mer energi i kosten. Vet inte exakt hur mitt träningsschema kommer se ut inför hösten men kan återkomma med ett nytt kost- och träningsschema om några veckor då träningen dragit igång på allvar.

 

5 kommentarer | Translate


Annons
Laddar