Annons
Annons


TRÄNING GÖR MIG LYCKLIG!


Idag var jag riktigt pepp på träning! Körde Axlar, triceps och mage och nu sitter jag här i soffan och orkar knappt skriva på datorn för att mina axlar och armar är så trötta 😀 Haha det känns bra, för då har jag i alla fall inte latat mig.

Så här såg mitt pass ut…

– Triset med 200 hopp hopprep + 10st militärpress 17,5kg + Hantelpress med armbågar fram 6kg/hantel till fail. Körde övningarna på rad utan vila, vilade någon minut mellan varven och körde 3 varv.

– 20st frenchpress med skivstång 10kg x 3. För mig är det riktigt tungt och triceps är något jag måste jobba på!

– 10st enarms triceps kickback med hantel x 3.

– Avslutade min arm/axelträning med ett triset med 10st Raka hantellyft 4 kg + 10st biceps, axel och triceps övning med 10kg kettlebell + 100st hopp med hopprep x 3. Körde alla övningar i följd utan vila och vilade 1 min mellan varven.

– Sedan kände jag för att köra ett effektivt magpass vilket blev så sjukt j*vla jobbigt eftersom mina axlar var helt slut och alla övningar var plankpositioner, men jag kämpade mig igenom 10 min av härlig smärta 😀

Mag/axelpasset såg ut som följer: 50s hederlig planka, 10s vila, 50s Mountainclimbers, 10s vila, 50s sidoplanka höger, 10s vila, 50s sidoplanka vänster, 10s vila, 50s planka och hoppa in och ut med fötterna, 10s vila, 50s hoppa in i köttbulle hoppa ut i plankaposition, 10s vila, 50s vandrande planka höger arm först, 10s vila, 50s vandrande planka vänster arm först 10s vila.

Efter det där ville jag bara ringa en taxi för att skjutsa mig hela vägen (500m) hem. Haha! Nu ska jag gosa ner mig i soffan med en grym laxsallad + en stor skål havreyoghurt med blåbär och musli och kolla på So  You Think You Can Dance. Trevlig kväll alla fina!

 

Annons

 

 

9 kommentarer | Translate


Annons
Laddar