Annons
Annons


TRÄNING FÖR RUMPA


Körde ett härligt pass igår. Då mina ben, leder och hamstrings börjar bli lite lätt överansträngda efter att ha kört PowerWalk, löpning och intervaller i 1,8 mil de 2 senaste dagarna (+ flera timmars promenader i vardagsmotionen) så tänkte jag ta det lite lugnt med konditionen igår.

Annons

– Blev sådär lugnt då jag tränade min rumpa/baksida och körde PowerWalk i uppförsbacke i 30 min igår.

– Efter det dödade jag Hamstrin/rumpa med benböj med hantlar i ”sumoposition”, Enbensböj och till sist höftlyft på ett ben och foten placerad på en bänk. Körde också axlar i form av Axellyft åt sidan och Hantelpress sittandes på boll.

– Avslutade det hela med att stretcha baksida ben, rumpa, höftböjare, nacke och bröst.

Härligt och svettigt träningspass!

Så här snygg rumpa kommer jag snart att ha! 🙂

1 kommentar | Translate


Annons
Laddar