Annons
Annons


TRÄNING ÄR LIVSVIKTIGT


God Morgon!

Sitter och laddar inför dag 5 på PT-School med en stor tallrik, gröt, keso, ägg, äpple och kanel. Helt stört att det redan är dags för dag 5! Det blev mycket information igår, speciellt på fysiologin men jag tror allt kommer falla på plats tillslut.

Annons

Morgon funderingar…

Jag har alltid vetat att träning är viktig för oss männsikor men efter varje sekund på PT-school så förstår jag mer och mer hur sjukt viktigt träning är! Då menar jag inte bara för överviktiga och för de som håller på med någon idrott/speciell aktivitet, utan för alla människor! Träning är livsviktigt för människor för att hålla oss friska genom livet!

Jag har också förstått vikten i en PT:s roll! Alla människor som tränar borde anställa en PT för att se till att träna på rätt sätt och inte slita på kroppens leder. Jag är så tacksam att jag för något år sedan valde att börja träna med min PT Jocke. Det har hjälpt mig så mycket i min dans och i mitt vanliga liv och jag kommer efter utbildningen att forstätta träna med honom! Jag vet att många inte anställer en PT för att det är för dyrt eller för att man anser att man själv vet hur man ska träna! Men de flesta tränar helt fel och med fel teknik. Det kommer säkert jag och alla andra PT:s också göra även fast vi vet och kan undervisa hur det ska vara. Man behöver någon där ibland som påminner och håller koll på hållning och buktryck i övningar så det inte blir slitage och skador.

Nu menar inte jag att man behöver en PT vid varje träningspass man gör. Men är man ovan att träna skulle jag absolut rekommendera att anställa en PT som hjälper en de första träningspassen. Är man van och har tränat mycket innan så tycker jag att man ska köra med en PT åtminstone 2-4 gånger i månaden för att ha någon som håller koll på tekniken och för att få en skjuts frammåt i sitt tränande.

Många anser att det är dyrt men en PT, men det är verkligen något jag anser att man bör spendera pengar på. Det är kroppen  det handlar om och går den sönder så kommer det bli otroligt mycket dyrare då man kanske inte kan jobba eller måste laga den på något sätt.

Så det jag vill säga är att träning är livsviktig för alla människor och att anställa en bra PT är en livsinvestering som alla borde göra för sin egen skull!

FRISKAST VINNER! 🙂2 kommentarer till “TRÄNING ÄR LIVSVIKTIGT”

  1. Kunde inte hålla med dig mer! En PT är väl spenderade pengar. Jag blir så sjukt sugen på att också fullfölja min utbildning nu när jag ser hur roligt nu har varje dag 🙂

    Du kommer bli en grym PT Ida!
    Vi ses på klass någon dag.

Visa alla kommentarer

(Obligatorisk)Annons
Laddar