Annons
Annons


TRÄNA PÅ TACKSAMHET


God morgon älsklingar! Jag har verkligen kommit in i ett riktigt yogaflow. Det har nästan blivit som ett beroende då jag varje dag längtar efter att få rulla ut mattan och köra ett yogapass. Har aldrig känt så innan men måste säga att jag älskar det.

Annons

Posen ovan är min absoluta favorit. Kan sitta i den hur länge som helst och faktiskt så brukar jag sitta och jobba i den positionen i soffan eller på golvet. Haha, Alex tycker jag är knäpp men den är så skön! Har även hört många yogalärare säga att det här är en naturlig pose som man satt i förr och som är bra för kroppen.

Den här posen är jättestabil på ena sidan men super vinglig på andra. Jag tror att det har att göra med min fotstabilitet. På den vingliga sidan så faller jag in med foten. Jag har tidigare vrickat den foten några gånger så kan ha med det att göra. Ska börja köra lite styrkeövningar för fötterna med en gång då jag vet att det är min svaga länk.

Bakåtböjningar har aldrig varit min starka sida heller men oj vilken skillnad jag märker på rörligheten nu från ett år tillbaka. Jag får till och med tag i foten med båda händerna nu vilket jag var så långt från för något år sedan. Även på bryggan märker jag att jag gör framsteg. Stretch och rörlighet tar tid och man måste ge det tid också. Stressar man fram så är det väldigt lätt att skada musklerna så se till att ha tålamod.

Avslutar alla pass med en stund meditation. Brukar gå igenom alla kroppsdelar för att känna hur de känns och sedan avsluta med att tänka på vad i livet jag är tacksam för. Det här är verkligen att rekommendera! Vi alla behöver tid att stanna upp varje dag för att reflektera över vårt liv och vad vi har. Jag själv har varit dålig på det innan och känt att jag väldigt lätt kan glömma bort det fina jag har i livet och bara fokusera på det jag inte har. Så har ni inte tid för ett helt yogapass så ta er 3 minuter om dagen bara för att andas och tänka på de saker ni är tacksamma för.

Som ni ser ovan har vi inte fått några möbler ännu vilket är så nice för yogan. Haha. Dock så kommer det möbler redan idag så kommer sakna mina stora yogaytor, men ska ändå bli nice att ha något att sitta på 😀

 

8 kommentarer | Translate


Annons
Laddar