Annons
Annons


TRÄNA LÅREN? VILKEN SYLT ÄR BÄST? BÄSTA B.U.S.?


Svar på kommentarer…

Hej Ida! Jag tänkte bara fråga dig om hur man bäst tränar låren samt benen? Jag har en väldigt smal midja och rättså vältränad mage, men vill att mina ben ska bli mindre och mer vältränade. Vilken är den bästa träningsformen då? Kram

Annons

SVAR: Hej! Som jag sagt tidigare så går det inte att punktförbränna. Att styrketräna benen kommer ”tighta till dem” eftersom muskler tar upp mindre yta än fett. Det är oftast så att tjejer lägger på sig lättare på ben och rumpa och det kan för många vara svårt att få bort fett där och man upplever bara att överkroppen blir smalare när man försöker tappa fett. Mitt råd skulle vara att blanda styrketräning och konditionsträning på gymmet och sedan gilla sina vackra kvinnliga former. Kram

Här kommer en bild på vackra kurviga Beyonce…


Haha får man fråga vad du svarade? Jag börjar också bli desperat efter en bra Brun utan sol. :D

Förresten. Skulle inte du kunna börja skriva lite mer om dans igen? Tips, motivation och så vidare. Jag älskar din blogg men måste säga att det var roligare att följa när den handlade mer om dans och bara liite lite mindre om mat. :P Ett litet önskemål bara.

SVAR: haha jag tycker att LOREAL har den bästa brun utan sol. Sedan gillar jag även Dove´s SummerGlow 🙂

Absolut kommer det komma mer dans. Anledningen till att det inte är så mycket dans i bloggen just nu är för att det inte är så mycket dans(förutom undervisning) i mitt liv nu. Hinner inte då jag måste lägga all fokus på plugg och jobb nu under PT-utbildningen. Hoppas och tror att jag kommer kunna gå iväg på balett nästa vecka 🙂

Oh vad är det för lingonsylt? :) Märke/namn och så?
Kram

SVAR: Haha ja du jag tror jag hade ÖNOS Lågkalori lingonsylt just den gången 🙂 Finns i flera smaker. Kram

2 kommentarer | Translate


Annons
Laddar