Annons
Annons


TRÄNA I VÄRME


IMG_8549.JPGIMG_8553.JPGIMG_8550.JPGIMG_8552.JPGIMG_8555.JPGIMG_8554.JPGIMG_8458.JPG

Hej mina hjärtan! I söndags var jag på värmeyoga/styrka och jag har typ träningsvärk i mina triceps. Vi körde en övning som ni kan se ovan (bild 2, 3 och 4) där man står i hunden och gör som en hävning från raka armar ner till böjda. SÅÅÅ jobbig var den men jättebra!

Annons

Vi körde också massa olika armhävningar, både smala och breda vilket var grymt bra för det är inte ofta jag lägger in det i mina pass (fast jag borde) haha. Superkul var det men såå jobbigt! Allt blir ju så mycket jobbigare när det är 40 grader också 😀 Men lika bra att vänja sig då vi nu i Thailand typ kommer köra all träning i den värmen.

Nej nu ska jag dra och podda med Viktor. Har ni inte lyssnat på senaste podden om kärlek så gör det HÄR. Puss, I

5 kommentarer till “TRÄNA I VÄRME”

  1. tjo! vill bara let u know att dom pratade om dig imorse på morgonpasset i p3. pratade om banandetoxen och hur galet det var etc, dock nämnde dom aldrig ditt namn, utan bara ”känd bloggtjej” typ

  2. Hej! Det skulle vara kul om du kunde vlogga när ni är i Thailand, för skulle vilja se hur en dag ser ut hos er då! Kram

  3. Hej ida!
    Du har tidigare nämnt att du har haft en ätstörning, jag tror att många verkligen skulle uppskatta om du antingen pratade om den (eller bara allmänt om ätstörningar) i podden eller på youtube! Eftersom det är så vanligt och många skulle nog känna igen sig. Jag tror också det skulle vara väldigt givande till oss unga tjejer som är framförallt den största majoriteten som har ätstörningar!
    Älskar dig blogg du är bäst!

  4. Hej!
    Skulle inte du kunna göra ett inlägg om din bloggresa? Typ vart du började och tog dig upp till ”toppen”? 🙂

Visa alla kommentarer

(Obligatorisk)Annons
Laddar