Annons
Annons


TJEJMIDDAG MITT I VECKAN


middag-usine-4-ida-wargmiddag-usine-3-ida-wargmiddag-usine-1-ida-wargmiddag-usine-ida-warg

God morgon mina vänner! Jag har sovit ganska gott men för er som följer mig på Mikz vet att jag skadat min axel. Dörför är jag uppe med tuppen idag för att besöka min kära naprapat Kjersti som så snällt ställer upp en lördagsmorgon.

Annons

Jag har verkligen ingen aning om vad som hänt med har sådan galen smärta. Håller tummarna för att Kjersti kan få ordning på mig.

I alla fall så var jag på världens mysigaste tjejmiddag i på nyöppnade restaurangen Usine i torsdags med Alex, Janni, Annie, Hannah och Klara. Så himla trevligt att ta en spontan tjejmiddag så där mitt i veckan. Att maten typ var det godaste jag ätit gör ju inte saken sämre! OMG vilken perfekt röding med potatis, sarris, spenat och smörsås. MUMS nu blev jag hungrig! Så till er som behöver ett restaurangtips i Stockholm så kan jag verkligen rekommendera Usine som ligger vid Medborgarplatsen. Nej nu är det dags att kila iväg till nappis. Hörs sedan! Puss, I

//English: Good morning my friends!  I slept pretty good but for those of you who follow me on Mikz know I hurt my shoulder. Therefore I’m up early today to visit my dear naprapath Kjersti who so kindly set up a Saturday morning for me. I really have no idea what has happened but I have such a crazy pain. Keeping my fingers crossed that Kjersti can help me today. Anyway, I was at a cosy girl dinner in the newly opened restaurant Usine this Thursday with Alex, Janni, Annie, Hannah and Klara. The food was amazing! OMG what a perfect trout with potatoes, sarris, spinach and butter sauce. YUM! So for those of you who need a restaurant tip in Stockholm I can really recommend Usine. Love, I

 

6 kommentarer | Translate


Annons
Laddar