Annons
Annons


TJEJIG ELLER EJ?


friends

Jag och min nyfunna vän Josefine ♥

question-answer

Hej Ida!Jag har för mig att jag läst någon gång i din blogg att du tycker att du inte är så “tjejjig” av dig.
Men du fixar naglarna, löshår, smink och tycker om att shoppa kläder etc.

Annons

Då undrar jag bara vad DU anser vara tjejigt?:) för i min värld är allt det där just “tjejigt”.
Inget illa, bara nyfiken! Diggar dig grymt mycket, du är en stor förebild!:)

SVAR: Hej och tack snälla för din kommentar! <3 Tar inte alls illa upp 🙂 Jag har alltid fått höra att jag är som en pojkflicka men då inte i mitt utseende utan mer i mitt sätt. Tror det beror på att jag är ganska obrydd och orkar inte med drama. Killar brukar ju vara lite mer rakt på sak och inte tala i gåtor som många tjejer kan göra. Självklart gäller inte det alla utan det finns ju hur många killar som helst som också är ”drama” och tvärt om. Men jag brukar automatiskt vända mig bort från människor som talar i gåtor/pratar skit/är veliga/känsliga/vill skapa onödigt drama och jag umgås hellre med människor som är mer rakt på sak och som man kan skämta med utan att de tar illa upp. När jag gick i högstadiet så hängde jag mest med killar och har alltid kommit bäst överens med killar. Dock så har jag hittat många härliga tjejkompisar nu som är precis som mig vilket är underbart. Med det här menar jag inget illa om man inte är som mig utan bara att jag själv vänder mig bort från det. Vi alla är ju olika och passar ihop med olika typer av människor vilket är tur! 🙂

Där emot så älskar jag allt som har med skönhet att göra. Jag älskar att sminka mig, fixa naglar, håret, shoppa kläder mm. Hade jag inte skrivit om träning hade jag absolut skrivit om skönhet, mode och smink och jag är faktiskt sugen på att gå en make-up utbildning bara för att jag tycker det är kul 🙂

Hoppas du fick svar på din fråga 🙂 Kramis, I

11 kommentarer till “TJEJIG ELLER EJ?”

 1. Hej Ida! Jag har inte följt din blogg så jättelänge men den är otroligt intressant och inspirerande! Jag undrar hur du tänkte om träning när du var yngre? Vilken linje gick du på gymnasiet och hur har din inställning till hälsa och träning förändrats sedan den tiden? hur och varför startade ditt intresse för träning?
  Kram och tack för bästa bloggen!

 2. Hej!
  Jag är en fjortonårig träningsglad tjej som har ett problem. Jag har börjat få mycket bristningar på insidan av låren och även på brösten. Är det pågrund av att det är för mycket fett eller att jag växer? Om det är det förstnämnda, hur ska jag göra för att träna bort det samt förebygga framtida bristningar? Är jätteledsen över att de finns där!:(

  1. Hej Miranda! Inget du ska oroa dig för. Många får det när man växer och ofta bleknar det bort när man blir äldre. Kramis

  1. ja den har lottats ut och vinnaren blev Lisa Sjösten och hon har redan fått kameran. Men håll utkik för det kommer komma fler tävlingar framöver 🙂 Kramis

 3. Hej Ida 🙂 är sugen på att göra en hårmineralanalys och såg att du rekommenderade Näringskällan så tänkte använda dem 🙂 undrar bara hur en håranalys fungerar? Hur gör man? Har sett att man ska klippa av en del av håret, är det nåt som kommer att synas?
  Kram

  1. Ja man måste klippa endel av håret tyvärr men det är inget som syns men det är sjukt läskigt. man klipper det i nacken. Kramis

Visa alla kommentarer

(Obligatorisk)Annons
Laddar