Annons
Annons


TIPS PÅ TRÄNINGSVÄSKA OCH RECEPT PÅ NYTTIG VARM CHOKLAD


27-5681Ovan ser ni min favorit träningsväska från Puma, ni hittar den HÄR! //  My favorite bag from Puma. You´ll find it HERE!

 

svar på kommentar

Hej ida!

Jag älskar dig och kommenterar din blogg
väldigt ofta o de är
för att du väldigt väldigt ofta svarar vilket är så kul och att du lägger ner energi på det, wow! 🙂
Har du något bra tips på en snygg och bra sportväska samt en bra shaker och vart man kan köpa dessa? 🙂 har du något bra tips på hur man kan göra varm choklad nyttig?
kram ha en bra dag!

SVAR: Tack fina d vad glad jag blir.

Annons

Ovan ser d min absoluta favorit träningsväska som jag använder varje dag. Perfekt att ha även som handbagage när man reser. Jag här även ett grymt recept på varm choklad och det hittar du HÄR. Perfekt att mysa med nu i kylan 🙂

Kram på dig

English: Question: Can you recommend a good workout bag and do you have a recipe on a healthy warm chocolate? Answer: Above you can see my favorite workout bag that I use every day and HERE is a very good and healthy recipe on a warm chocolate.

6 kommentarer till “TIPS PÅ TRÄNINGSVÄSKA OCH RECEPT PÅ NYTTIG VARM CHOKLAD”

  1. Hej Ida, jag funderar på om protinpulver är bra eller dåligt? vad anser du? Jag känner att jag behöver lite extra skjuts til mina muskler. Vad blandar du proteinpulvret med och vilket ska man ha? Cassein, vassle, ägg, and so on. Vilket pulver är bäst och när ska man ta det?

    Tack för en grymt givande och inspirerande blogg, you rock!

  2. Hej Ida!!
    Vart kan man hitta de blå/rosa tightsen som du ofta använder? Är ute efter något färgglatt då jag alltid annars har svarta tights, men NU vill jag vara blå/rosa 😀

Visa alla kommentarer

(Obligatorisk)Annons
Laddar