Annons
Annons


TIPS PÅ TRÄNINGSUPPLÄGG


Började svara på en kommentar i kommentarsfältet, men den blev så lång och sedan tror jag många undrar samma sak så jag gör ett inlägg av den istället:

Jättetack Ida och vad glad jag blev för att du lade upp min kommentar som inlägg och för ditt svar! :) Ang punkterna träna för lite/för mycket så måste jag bara fråga dig hur ofta du tycker man ska styrketräna i v? Försöker som sagt köra tre regelbundna pass i v dock med samma schema! Tycker du att jag skulle ha två olika program och varva mellan? Lr vilket upplägg har du när du styrketränar? Kanske du kunde lägga upp ditt strykeprogram lr ett bra ex på ett program man kan följa!? Kramar på dig hälsningar carro

Annons

SVAR: Det beror lite på hur man tränar och vad man har för mål! Kör du styrka på hela kroppen varje gång du tränar så behövs det en vilodag mellan passen! Men koncentrerar du dig på tex. axlar en dag, ben nästa, biceps nästa osv. så kan man träna i stort sätt varje dag 🙂 Sedan beror ju allt som sagt på vad du har för mål?

När jag tränar koncentrerar jag mig på 1-3 muskelgrupper i taget och tröttar ut dem riktigt ordentligt! Försöker då köra varje muskelgrupp 2 gånger vecka! Detta tycker jag man får bäst resultat av!

Här kommer 3 exempel på pass man skulle kunna varava med:

♦ Kondition + Styrketräning Ben (tex. baksidalår, vader, rumpa)

Kondition + Styrketräning rygg (tex. ländrygg, bröstrygg/skuldror, axlar)

Kondition + Styrketräningöverkropp (tex. biceps, triceps, bröst)

Brukar också avsluta varje pass med att träna magen/bålen.

Dessa tre pass skulle man tex. kunna varva med en vecka och se till att köra slut på varje muskelgrupp riktigt ordentligt varje gång!

Lycka till!
4 kommentarer | Translate


Annons
Laddar