Annons
Annons


TIPS PÅ SNYGGARE OCH STARKARE FÖTTER?


Det här kanske låter löjligt för er ”ickedansande” människor där ute, men att ha snygga fötter/vrister är superviktigt för en dansare! Tyvärr så är inte alla födda med en hög vrist och det kan man inte göra något åt men man kan absolut jobba med det man har…

Annons

När jag började på Balettakademien så var mina fötter KAOS! haha inte så konstigt eftersom jag inte tränat så mycket teknik! Jag vill inte påstå att jag har supersnygga fötter nu heller men jag kan säga att de blivit sjukt mycket bättre!

Hemligheten bakom detta är 2 st saker…

1. Styrketräning.

2. Foot Savers.

Har kört endel styrka med terraband (point, flex, point, flex) och sedan har jag kört denna fantastiska övning…

[videofyme id=”179896″ width=”480″ height=”360″]

Sedan har jag stått på mina Foot Savers som masserar ut och mjukar upp hela foten och gör den mer flexibel. Rekommenderar verkligen dessa små blåa ”halvklot”! De har gjort underverk med mina fossingar 🙂

3 kommentarer | Translate


Annons
Laddar