Annons
Annons


TIPS PÅ SNABB, BILLIG & NYTTIG LUNCH INNAN TRÄNING!


Efter önskemål från er läsare kommer jag nu börja lägga upp vad jag äter under dagen. Inte alltid så jättespännande men ni kanske får lite tips och ideer. Jag köper lunch ute nästan varje dag och många tycker det är svårt att veta vad man ska välja och hur man ska tänka när man väljer mat?

Ikväll så ska jag träna ett ca.

Annons

1,5 timmes långt danspass och då är det viktigt för mig att få i mig långsamma kolhydrater under dagen. Därför köpte jag ett nybakat rågsurdegsbröd från ett stenugnsbageri som ligger i närheten och smörade på massor med Bregott. Sedan plockade jag ihop en liten ”sallad” i mataffären på kyckling, fetaost, morötter, gurka och tomat.

Med denna enkla lunch har jag fått i mig allt jag behöver: långsamma kolhydrater, fett och protein. – Snabbt, billigt och nyttigt!

1 kommentar | Translate


Annons
Laddar