Annons
Annons


TIPS PÅ PROTEINPULVER


Har fått många frågor angående proteinpulver och vilket protein jag gillar bäst och vart jag köper det?

Jag tycker om att variera mig och har nu börjat med en ny sort som verkligen har blivit min favorit. Det heter Weider Protein 80 + och jag köper mitt protein hos HE Fitness. Dem har en bra sammansättning av proteiner och ett väldigt högt proteininnehåll och smakar kanon (även om man blandar med vatten) och man håller sig mätt väldigt länge eftersom den innehåller 4 olika sorters proteiner.

Annons

Så här står det om produkten:

Proteinpulvret som innehåller fyra olika proteinkällor. Tillsammans kompletterar de varandra och ger din kropp maximala förutsättningar för att återhämta sig optimalt efter ett hårt träningspass.

De fyra proteinkällorna är:

* Vassle (Whey) – Högst biologiskt värde
* Äggalbumin – Aminosyrasammansättning som liknar proteinerna i människokroppen
* Kasein – Långsamt upptag
* Mjölkisolat – Protein från mjölk

Weiders protein 80+ finns i tre goda smaker:
Jordgubb, choklad och vanilj

Jag har smakerna choklad och Vanilj och de är supergoda.

3 kommentarer till “TIPS PÅ PROTEINPULVER”

    1. Det är 100% protein men det är några gram kolhydrater i men det är det i allt 🙂 Går inte att komma från. Det proteinet innehåller så mycket protein det går, tror det är 83,5 gram protein / 100 gram och typ 5 gram kolhydrater 🙂

Visa alla kommentarer

(Obligatorisk)Annons
Laddar