Annons
Annons


TIPS PÅ ÖVNING TILL CIRKELTRÄNING


En helt fantastiskt bra, konditionskrävande och sjukt jobbig övning är burpees. Grym att lägga in som pulshöjande övning i ditt cirkelträningsprogram!

1. Hoppa upp och klappahänderna över huvudet. // 2. Direkt ner på huk. // 3. Hoppa sedan ut i plankposition med raka armar och gör en armhävning.

Kommentarer till “TIPS PÅ ÖVNING TILL CIRKELTRÄNING”

  1. Hej! Jag tycker verkligen om din blogg, heeeelt underbar!
    Jag har ätit bra och tränat flera gånger i veckan de senaste två månaderna vilket har gett resultat! Jag har aldrig varit överviktig men det är slimma till kroppen jag vill och få bort det där lite onödiga fettet här och där, som tex. mage, insidan lår och baksida armar. Jag ska börja cykla varje morgon (och eftermiddag, sammanlagt 2 mil), morgonturen tänker jag göra innan frukost. Kommer det bränna mera då? Det är inte särskilt mycket som ska bort, så tror du jag skulle kunna lyckas få synliga, tonade/markerade magmuskler (i stort sett få bort det mesta fettet där) och mer slimmade armar på 7 veckor? Med styrketräning också givetvis:)
    Kram på dig fina Ida! 🙂

Visa alla kommentarer

(Obligatorisk)Annons
Laddar