Annons
Annons


TIPS PÅ MELLANMÅL INNAN TRÄNING


Laddar inför PoleDance träning med mitt nya favoritprotein One Whey Isolate från Fitnessguru. Så glad att de äntligen kommit i vaniljsmak! Proteinet är vassleisolat och fritt från laktos, kolhydrater och fett.

Jag blandar 1 skopa med havregryn och havremjölk. Funkar hittills bra med min mage och ett perfekt uppladdningsmål inför träning! 🙂

Annons

4 kommentarer till “TIPS PÅ MELLANMÅL INNAN TRÄNING”

  1. Ville bara säga tack för all din inspiration! jag älskar att träna och idu får tillbaka mig på rätt spår dom dagar min ork är föravunnen! har även anmält mig till pt-school och jag lovar att jag inte tagit det steget utan din motvation! tack!

  2. Hej och tack för en sjukligt inspirerande blogg! Jag har också problem med min mage och jag undrar hur detoxen har påverkat?? Har du märkt någon skillnad?:) jätte tacksam för svar , om din blev ”bättre” beställer jag direkt 😀 har du testat proteinet whey 80/100? Är det att rekommendera?:) ser fram emot mer träningstips!!

Visa alla kommentarer

(Obligatorisk)Annons
Laddar