Annons
Annons


TIPS PÅ HUR MAN BLIR PIGGARE?


holistic-kosttillskott-question-answer

Hej Ida! Jag har en ganska kort fråga. Jag undrar om du har några tips för att man ska bli piggare, speciellt på mornarna? Samt hur du själv gör för att komma upp ur sängen så tidigt? Känner du inte att du bara vill ligga kvar ?

SVAR: Alltså jag har blivit så sjukt morgonpigg efter jag fått en ny vitaminkur av min naturläkare.

Annons

Jag studsar upp ur sängen vid 6-7 varje morgon och det har aldrig hänt tidigare! Jag tar tillskott av Vitamin-D, Vitamin-C, Chlorella, magnesium och Pollenzym för pollenallergin som annars gör mig otroligt trött. Det här är en specialanpassad kur för mig och mina brister så det behöver inte betyda att det hjälper för någon annan.

Dock vill jag bar tipsa er alla att ta Chlorellan. Jag älskar den och den har hjälpt mig med så mycket! Kommer skriva ett separat inlägg om den. Men är man osäker på vilka vitaminer och mineraler man har brist på så börja ta multivitamin, multimineral och chlorella. Har man pollenallergi kan jag verkligen rekommendera Pollenzym! Jag känner av allergin men inte lika mycket som vanligt och det ska bli bättre och bättre med tiden. Börja ta den några veckor innan pollensäsongen och ät den sedan regelbundet. Nästa år hoppas jag på ännu mindre symptom.

Sedan så är det regelbunden sömn som gäller. Försök lägga dig och gå upp samma tid varje dag och få minst 7-8 timmars sömn.

Kramis

//English: Question/answer in swedish. Use google translate.

18 kommentarer | Translate


Annons
Laddar