Annons
Annons


TIPS PÅ GLUTEN- & MJÖLKFRI LUNCH


Det var med skakiga kycklingben jag gick till jobbet imorse. Känner mig så svag och ynklig och hatar den känslan! Har gått ner nästan 4 kg under helgen men inte så konstigt då jag endast fått i mig 1,5 vit macka och 2 glas blåbärssoppa.

Annons

Idag blir det till att försöka fylla på alla lager med energi så jag kan återgå till träningen så fort som möjligt!

Till lunch blev det ångkokt lax med ris och misosoppa. Första riktiga måltiden sen i fredags YEY! 🙂 Ett bra tips på lunch/middag till månadens utmaning då måltiden är både gluten- och mjölkfri och skonsam för magen.

Nu blir det Gossip Girl i soffan resten av kvällen och förhoppningsvis får jag i mig något mer fast jag känner mig proppmätt! Hejja Wargen! 🙂

2 kommentarer | Translate


Annons
Laddar