Annons
Annons


TIPS PÅ EKOLOGISKT TE


Inlägget innehåller reklamlänkar. Samtliga produkter är valda av mig. Läs mer här.

te ekologiskt welloteket naturligtte ekologiskt welloteket

Kolla in nya presentteerna från Natural Temptation HÄR.

Goood måndag finisar! Hoppas ni mår toppen! Själv är jag såå taggad på min favoritdag måndag. Idag ska jag fixa nya naglar, träna och podda. Kan ju inte bli bättre 🙂 När jag var på kontoret i torsdags så la jag upp de här nya teerna på Welloteket och jag kunde inte sluta kolla på dem så var tvungen att fota. Visst är de fina? Så bra att ta med sig som present när man ska bort! Älskar dem 🙂 Ni kan hitta dem HÄR om ni vill läsa mer.

Annons

För ett år sedan var jag verkligen en kaffetjej och jag gillade verkligen inte te men en dag bestämde jag mig bara för att vänja mig av med kaffe och började då dricka te och nu är jag fast. Jag älskar verkligen te! Så himla gott. Mina favoriter är gröna teer elle te med smak av chai, vanilj eller matcha. MUMS! Gillar ni te? Har ni något favoritte ni kan tipsa mig om som jag måste testa? 🙂 Puss, I

(Länkarna är reklamlänkar till min egen webshop)

18 kommentarer | Translate


Annons
Laddar