Annons
Annons


TIPS PÅ EKOLOGISK HUDVÅRD


IMG_7942.JPGIMG_7944.JPGIMG_7943.JPGIMG_7945.JPG

Hej mina hjärtan! Jag måste bara tipsa om ett nytt ekologiskt hudvårdsmärke jag har testat som jag verkligen gillar. Superbra produkter och jag älskar designen och doften och dessutom miljövänligt. Märket heter Lady Green och riktar sig mot den unga kvinnan och passar en normal till fet hy.

Annons

Lady Green är den första ekologiska hudvårdsserien som är speciellt designad för den unga kvinnan som vill värna om sin hud och samtidigt miljön.

Eftersom produkterna är ekologiska så har man avstått från farliga ingredienser som parabener, GMO, PEG, syntetiska parfymer och färgämnen som kan orsaka allergier, hudirritation, hormonrubbningar etc.

Produkterna är:
– Ekologiska märkt med Ecocert
– Inte testade på djur
– Vegansäkra
– Doftar exotiska frukter
– Vetenskapligt bevisade effektiva och passar normal-fet hud.

Det finns allt från rengöring, dagkräm, nattkräm, Facial scrub, Anti-blemish mm. och ni hittar produkterna –> HÄR.

(Inlägg i samarbete med NovaConcept)

2 kommentarer till “TIPS PÅ EKOLOGISK HUDVÅRD”

  1. Ida,
    Jag har letat som en jäkla idiot och jag skulle behöva hjälp från dig. Kan du tipsa om dem perfekta leggingsen ned mkt bomull i? Gärna i grått eller svart. Anledningen till varför jag är ute efter perfekta tights är för att istället använda leggings som drar ihop så vill jag faktiskt framhäva mina kurvor! Finns fina Nike på olika inspirationsbilder men när det väl kommer till kritan så hittar jag dem varken i butik eller nätet! Har blivit riktigt less på att beställa massa leggingsen för att sen skicka tillbaka dem 🙁

    Kram, Josefine

Visa alla kommentarer

(Obligatorisk)Annons
Laddar