Annons
Annons


TIPS – BLI VEGETARIAN/VEGAN


bli-vegetarian-vegan-tips

God morgon mina hjärtan! Hoppas ni sovit gott. Jag vet att många av er har som nyårslöfte att äta mer vegetariskt och veganskt så därför gjorde jag en video där jag berättar om mina bästa tips för att bli vegetarian/vegan –> Kolla på videon HÄR!

8 kommentarer till “TIPS – BLI VEGETARIAN/VEGAN”

 1. Jag älskar dina videoklipp så jag hoppas du orkar fortsätta med dom:D har precis ”gått med i” youtube så började att prenumera på din kanal!

  I år har jag varit vegetarian i 10 år (fyller 24 år i nov), men jag har alltid ätit fisk. Jag blir väldigt inspirerad av dina recept:) tyvärr har jag inga att dela med mig av 🙁

  1. Men åh tack finis vad glad jag blir och välkommen till YT 🙂 <3 Så himla roligt med YT så jag kommer absolut att fortsätta med mina videos 🙂
   Tack vad kul att höra och fler recept är på g. Imorgon kommer recept på en galet god linsgryta som du måste testa 🙂 Kramis

 2. Hej finis!
  Vad kul att du tar upp tips om vegetariskt ocj vegansk mat ^^ älskar dina videos och du får gärna prata lite mer om detta då många inte vet så mycket om det, behöver tips till sig själva eller vänner/släktingar eller bara är nyfikna! 🙂 ta upp lite om b12 nästa gång och tänk på att om man är vegetarian äter man inte heller mjölk eller ägg utan det kallas lakto-Ovo-vegetarian om man gör det, om man är vegan bär man heller inte ull, kollar e-ämnen osv i olika matprodukter. Det är lite förvirrande och nu säger man att vegetarisk är utan kött och vegansk är med inget men så är det inte, bara så alla blir rätt informerade, puss <3

  1. Tack finis vad kul att höra! Tack för all info! Jag är som sagt också nybörjare på det här så bra att du informerar och ja det är väldigt förvirrande och de flesta tror att man är vegetarian om man äter fisk, vilket inte stämmer alls. Haha ska göra mitt bästa att informera och rätta gärna <3 <3

 3. Å vad kul att fler börjar äta vego! Försöker äta minst 2 mål om dagen helt veganskt men det är svårt ibland.. Kika pp min blogg eller insta @vegoutmaning för lite enkla recept och så 🙂 tack för en superhärlig blogg!

 4. Hej Ida!
  Är SÅ glad att du inspirerar andra till att ta steget till att bli veganer!!! Tyckte det var jättebra de du sa att man måste hitta sin egen anledning till att bli det.
  Men blir lite fundersam när du pratar om Soja och att det skulle vara dåligt för kroppen. Hur menar du då?
  KRAM

Visa alla kommentarer

(Obligatorisk)Annons
Laddar