Annons
Annons


TILLSKOTT SOM VEGETARIAN OCH VEGAN


Inlägget innehåller reklamlänkar. Samtliga produkter är valda av mig. Läs mer här.

IMG_4057.JPG

(Inlägg i samarbete med Welloteket)

Gud så härligt! Ser precis som andra fram emot vloggarna!! Men jag har en liten fråga. Jag har precis blivit vegetarian (1 månad) och älskar det, trots att det är många som inte stöttar mig. Jag tar “mitt val – vegetarian” varje morgon men undrar om man får i sig det man behöver då eller om det kan vara bra att ta något annat också? Vet att du oftast snackar om MSM, Spirulina osv, i dina what i eat in a day videos (som för övrigt är de allra bästa), är det något du rekommenderar? Tack på förhand!!!! <3

Annons

SVAR: Hej fina du tack snälla för alla fina ord! Mycket bra val men tråkigt att höra att det är många som inte stöttar dig. Bara att strunta i dem och köra på 🙂 Jag har inte koll på de vitaminerna du tar men B12 är det enda du behöver ta egentligen (brukar vara för låg dos i sådana multivitaminer för vegetarianer) och sedan är det superbra att ta Spirulina och kanske en vegansk Omega 3. Vi har gjort ett litet veggopaket och ett stort veggopaket på Welloteket som du kan kolla in.

Lilla veggopaketet <– HÄR
Stora veggopaketet <– HÄR

Sedan så är ju MSM grymt bra också som du säkert redan vet att jag tycker 🙂 haha. Men det är ju inget du behöver ta enbart för att du är vegetarian. Kramis

Hej bästa Ida! Älskar din youtube kanal och att du lyfter fördelar med veganism så mycket. Såg att ni ÄNTLIGEN fått in vegan paket och ska beställa det stora paketet så fort jag är hemma i sverige igen. Slänger ner en MSM också ? Någon annan produkt ur ert sortiment man inte får missa? Stor kram<3

SVAR: Hej Jonna! Å vad kul att höra, tack snälla! Ja nu har vi 2 veggopaket och en helt vegansäker kategori. I stora veggopaketet hittar du alla mina absoluta favoriter (förutom MSM då :)). Några andra favoriter är Acerola från Macacos <– som är grymt god att ha i smoothies. Sedan tar jag även dagligen chlorellatabletter <–. Produkter som jag alltid har hemma men inte tar dagligen är Lactovitalis PRO, Aloevera juice och Kolloidalt Silver. Lactovitalis och Aloevera tar jag och min mage är lite orolig som små kurer och Kolonialt silver tar jag så fort jag känner att jag börjar bli sjuk eller om jag umgåtts med någon som är sjuk.

Sedan har jag även pumpafrön, mullbär, gojibär, chiafrön, kakao mm hemma i skafferiet om som jag toppar gröt, smoothies eller bakar med. Hoppas du fick lite tips ? Kramis

 

10 kommentarer | Translate


Annons
Laddar