Annons
Annons


TILLBAKA TILL MIN YOGA


ida-warg-yogaBorta bra men hemma bäst! Så himla skönt att vara hemma och att jag nu har kunnat börja med min morgonyoga igen. Känner verkligen hur jag har saknat den och hur bra jag mår av att börja dagen med det! Har kört nu 2 dagar i rad och känner att jag börjar dagen med ett lugn som är så härligt!

Följer ni mig på Mikz vänner? I alla fall så skrev jag ett inlägg om rumpinmplantat där här om dagen och jag är chockad över hur många det var som kunde tänka sig att göra det?! Jaja i alla fall kan ni läsa mer om det i min app som ni kan ladda ner gratis HÄR.

Nu ska jag dra till gymmet, sedan ett möte och ikväll så ska jag på födelsedagsmiddag hos min fina Alex. Wohoo ha en fn lördag mina älsklingar. Puss, I

//English: So nice to be home back again and to start with my morning yoga. I really feel how much Ive míssed it and how good it is for my body! Nice! Now its time for the gym, then a meeting and tonight a birthday dinner for my sweet Alex. Have a good saturday my sweeties. Love, I

 

Annons
12 kommentarer | Translate


Annons
Laddar