Annons
Annons


TILLBAKA PÅ SVENSK MARK


God Morgon vänner… eller? Haha jag är helt förvirrad av den här jetlagen som slagit mig i bakhuvudet. Är nu hemma på svensk mark och har i alla fall försökt sova inatt. Hoppade i säng kl 23 och sov till 02.30.

Annons

Efter det har jag inte sovit en sekund. Har varit uppe och käkat 2 gånger, har läst och lyssnat på Podcast, men inget har gjort mig så sömnig att jag har kunnat sova.

Nu har jag gått upp för att tvätta och sitter och käkar min väldigt efterlängtade havregrynsgröt med ägg, blåbär, kokosolja och havremjölk. Som jag har saknat det! Konstigt att inte hotellfrukostarna bjuder på denna delikata frukost?! 😀

Någon som har  grymma tips på hur man botar en jetlag så är de mer än välkomna? 🙂

7 kommentarer till “TILLBAKA PÅ SVENSK MARK”

  1. Jag kom hem i torsdags, också varit i La, las vegas, SF och Hawaii. Sömnen tog några dagar men aptiten har inte alls hängt med i tiderna. Mår mest illa de tider som man brukar äta i Sverige men har vaknat hungrig på natten. Hoppas man är på banan snart igen 🙂 Har varit kul att läsa din blogg då du ofta besökt de ställen som jag varit på några dagar innan.

    1. Åh vad härligt, hoppas du haft en fantastisk resa? 🙂 Ja jag fick gå upp och äta 2 gånger inatt och nu när det snart är dags för lunch så mår jag bara illa. Hoppas det kommer i sin ordning snart 🙂

  2. När jag har varit i USA försöker jag att vara vaken till kvällen därpå och då brukar man vara tillräckligt trött så att man somnar. Efter det brukar min jetlag vara borta. Min metod är lite sen att testa för dig nu, men ett tips till nästa gång 🙂

  3. waaow det är ju du ida som var med i det där dansprogrammet!!! Du dansade till Cascada och Daddy cool med sean banan(eller?), hahaha kommer aldrig glömma det. Önskar man kunde se det någonstans? Du verkar ju ha det hur bra som helst iallafall! Grattis 😀

Visa alla kommentarer

(Obligatorisk)Annons
Laddar