Annons
Annons


TILLBAKA I SVERIGE


Landade i Sverige kl 04.30 inatt. Har haft en HELT underbar semester men väldigt skönt att vara tillbaka i Sverige och alla bekvämligheter vi har här. Har känt mig helt isolerad i en vecka och ni ska bara veta hur jag har kämpat för att blogga för er.

Annons

Telefon funkade inte alls under första 1,5 dygnet och inte Wi-Fi heller. När Wi-Fi väl började fungera fick jag och min tjejkompis reda på att vi endast fick 1 kod och att man alltså inte kunde vara inne båda 2 utan bara 1 åt gången. Internet gick HUR segt som helst och funkade lite då och då precis som förr när man loggade in via modem. haha. Sedan funkade det bara på ett speciellt område, så inget internet varken i rummet, vid poolen eller i restaurangerna. Väldigt frustrerande men precis vad jag behövde egentligen som sitter uppkopplad varje dag 🙂

Nu är jag i alla fall tillbaka med ett mycket välfungerande internet och jag har också fått ett mycket kärt återseende i form av min äslkade havregrynsgröt <3 🙂

4 kommentarer | Translate


Annons
Laddar