Annons
Annons


TILL MINA FINA VÄNNER!


Har inte hunnit berätta så mycket om resan jag och mina tjejkompisar gjorde i helgen än så jag tänkte berätta lite om våra soliga dagar på Malta och sprida lite sol och värme till er alla så här i dagens istider…

Annons

Resan började på Beckas hårsalong där hon blev kidnappad av hela tjejgänget och bortrövad på Möhippa till Malta. Det har varit fullt ös sedan första sekund av resan och vi har skrattat konstant i 4 dagar tillsammans alla 9 brudar. Vi har käkat god mat, kollat på Becka när hon simmat med delfiner, dansat, solat, badat, sjungit, partat och haft det fruktansvärt roligt i våra rosa Möhippeband och boaormar! Minnen för livet!

Är så lycklig att vi alla tjejer från Åmål fortfarande har sådan bra sammanhållning. Så mycket minnen jag har tillsammans med er tjejer och så mycket kärlek jag känner för er! Älskar er alla och Lilla P jag saknade dig massor, du var med i mina tankar hela resan! <3

3 kommentarer | Translate


Annons
Laddar