Annons
Annons


TIDIG MORGON OCH MOT FALUN


nyttig-frukost-ida-warg nyttig-frukost-idawarg

Good Morning sweet hearts ! Hur gott?! Turkisk yoghurt blandat med naturell yoghurt toppat med skivat äpple, krossade linfrön, pumpa frön, gojibär och pinjenötter. Hela häligheten är ekologisk och perfekt start på denna dagen! Är uppe tidigt då tillsmmans med Alex, Janni och Carro ska åka till Falun över dagen för att hejja på Kalla.

Annons

Wohoo vad kul! Ska ni kolla när hon åker?

//English: Good morning my sweet hearts! How good does it look? Turkish yoghurt topped with sliced apple, crushed flax seeds, pumpkin seeds, goji berries and pinje nuts. All is organic and a perfect start on this day!

 

12 kommentarer till “TIDIG MORGON OCH MOT FALUN”

  1. Mums vad gott :)Åh VÄLKOMMEN till min stad 🙂 För mig blir det att kolla framför TV:n, hade gärna velat sett henne idag men jag ska dit på Lördag och kolla på tävlingarna då istället 😀 HEJJA KALLA 😀

  2. Hej, jag tänkte höra om du har tips på vart man kan äta vegetariskt, salladsbuffér och raw food i sthlm? 😀 Ska dit nästa vecka 🙂

  3. Hej Ida! Jag har hört att linfrön innehåller något farligt ämne och att man inte ska äta det. Blev förvånad över att du äter det, så stämmer inte det? Kram

  4. Hej! Jag är en tjej på 15 år som tränar ca 3/4 gånger i veckan. Jag kör ca 1,5 h åt gången och brukar blanda styrke med löpning, men fokuserar mest på löpningen. Jag ska till sommaren springa flera löpartävlingar, men har ett mål på att kunna springa 5 km på ca 20 minuter. Ligger nu på ca 22/23 min. Brukar blanda intervallpass med långa löpturer både inomhus på band och ute, men det känns nu som att jag inte kommer någonstans. Jag ser ingen utveckling vilket leder till att jag snart tappar all motivation till att fortsätta. Jag skulle verkligen bli sååå glad om du kunde tipsa mig om bra pass att köra och tips för att uppnå mitt mål. Du är så grym!

    Tacksam för svar!

Visa alla kommentarer

(Obligatorisk)Annons
Laddar