Annons
Annons


TID FÖR MITT EGET VARUMÄRKE


Torsdag och fredag eftermiddagar går åt till att jobba med mitt eget varumärke, dvs blogg, sponsorer, events, bokföring, mail, krönika och planering av olika projekt. Idag sitter jag på Story Hotel och äter lunch och jobbar.

Annons

Gillar att sätta mig på olika restauranger för hemma så tappar jag lätt fokus då det finns så mycket annat att pyssla med. Idag ska jag planera träningspass mm inför TV-programmet som ska spelas in med start om 1 VECKA!!! Herre jesus! Nästa fredag åker jag tillsammans med Fanny Lyckman, Sara Motazami och Petra Tungården ner till Lanzarote där vi har ett helt eget lyxhus med pool, gym, mm. 2 veckor ska vi vara där och spela in program som kommer visas på TV3 web under våren. Mer kan jag inte berätta än men det vill ni inte missa 🙂

English: Every thursday and friday I work with my own brand ie. blog, sponsors, events, accounting, mail, write chronicle and planning projects. Today I plan workouts for the TV-show that we start recording in 1 WEEK! Next friday I will go together with Fanny Lyckman, Sara Motazami and Petra Tungården to Lanzarote. We will stay 2 weeks in a huge luxurious house with pool, gym etc. and record a program that will be broadcast on TV3 webtv in spring. Yeey 🙂

Handskalade räkor med rödbetsris och senapsdressing // Shrimps with beetroot rice and mustard dressing.

3 kommentarer | Translate


Annons
Laddar