Annons
Annons


THIS WEEKS #WARGRUN


IMG_5939.JPGIMG_5937.JPGIMG_5938.JPG

My favorite pics from #wargpower and #wargrun on instagram this week.

Jag är i full gång med min #wargrun och har sprungit redan sprungit mina 3 pass denna veckan. Det är verkligen så himla bra löpschema då det passar både helt nybörjare men även för de som redan sprungit lite innan.

Annons

Jag kommer ihåg en klient jag hade för flera år sedan som hade både ont i knäna och ryggen och hade aldrig tidigare löptränat. När jag sa till henne att vi skulle köra ett 10 veckors löpschema höll hon på att smälla av och tyckte nog att jag var helt dum i bollen?! Haha. Men hon gick tillslut med på det och jag sa till henne att testa ut ett par skor som passade henne + att vi var noga med stretch. Det hela slutade med att hon körde alla 10 veckor och kunde tillslut springa 30 min i sträck. På vägen blev hon av med sina krampor + att hon gick ner 8kg som bonus. Hur jäkla grymt! Så till er som ännu inte hakat #wargrun pga. massa bortförklaringar tycker jag gör det nu. Imorgon kl 7.00 startar vi vecka 3 men det är bara att börja på vecka 1 istället. (Ni hittar schema för vecka 1 och 2 nedan). Glöm inte tagga era bilder med #wargrun och #wargpower på instagram så jag hittar er. Wohoo nu kör vi vänner!

Week 1

Week 2

//English: For those of you who not have joined #wargrun yet have to do it. Im on my second week and it feels great! The run schedule is so nice because it suits both beginners and for those who have run before. Tomorrow we start week 3 but if you missed it you can start from week one. You find the schedule for week 1 and 2 above. Do not forget to hashtag your pics with #wargrun and #wargpower so I can find you on instagram 🙂 Wohoo lets run!

 

7 kommentarer | Translate


Annons
Laddar