Annons
Annons


THIS WEEKS #WARGPOWER


IMG_5003.JPGIMG_5005.JPGIMG_5004.JPGElin

PeppLollo

Jessica

Ida

Ellen Schutz

Paulina

Liisa

jennifer

Hanna Björkdahl

Emma

Sofia

Annie Hjelm

Rebecca Eklund

Karin Jansson

Jennifer

Nora Bååth

Alma

Sanna Eriksson

Ni är så jäkla grymma och jag hoppas att alla ni som varit med i veckans utmaning har lika ont i rumpan som jag har?! Haha, bulgariska utfall är bannemej den bästa övningen för rumpan! 🙂 Så mycket snygga bilder och jag kommer även reposta min favoritbild från #wargpower på min instagram. Nu är vi uppe i över 10 000 bilder vänner, Wohoo så jäkla coolt! Ovan ser ni alla bloggar som deltagit + mina favoritbilder från #wargpower.

Annons

Imorgon kommer en ny grym utmaning upp och jag tror det kan vara sista utmaningen innan #wargrun startar så jag hoppas ni alla är på?! 🙂

//English: You are awesome and I hope you all have sore butts?! Haha. Bulgarian split squats is the best exercise for the butt! 🙂 Soo much nice pictures and Im going t repost my favorit picture on instagram. Soon we have 10 000 pics in #wargpower so continue hashtag 😉 Above you can see all blogs who participated + my favorite pics from #wargpower. Tomorrow a new wonderful challenge is coming up and I think it will be the last challenge befr #wargrun start so I hope you are all in?! 🙂

2 kommentarer till “THIS WEEKS #WARGPOWER”

Visa alla kommentarer

(Obligatorisk)Annons
Laddar