Annons
Annons


THIS WEEKS CHALLENGE – YOGA ROUTINE


Wohoo det är måndag och dags för en väldigt efterlängtad utmaning. När jag frågade er så var det största önskemålet från er att jag skulle spela in min morgon yoga och det har jag nu gjort. Så min utmaning till er denna veckan är att köra min yoga routine på morgonen innan skolan/jobbet minst 5 gånger innan veckans slut.

Annons

Det är bara att trycka på play och följa efter.

Yoga Mat: Abilica

Man kan också anmäla sin blogg och utmana sina läsare. Posta bilden ovan och länka min blogg –> http://idawarg.se ‎och lämna sedan en kommentar om att ni är med (glöm inte skriva med er bloggadress). Kommer sedan göra ett inlägg med länk till alla bloggar som är med + bilder från vår hashtag #wargpower på instagram.:)

SÅ vilka är på denna veckas utmaning?!

#WARGPOWER

English: Wohoo it´s monday and time for a very long-awaited challenge. When I asked you about challenge your biggest wish was to see my morning yoga routine and here it is. I challenge you to do this yoga routine in the morning before school/job at least 5 times before the end of this week. It´s just to push play and follow. Hashtag your pics with #wargpower on instagram! Who wants to join?!

If you have a blog you can participate by leaving a comment below that you are in + your blog adress. Then you do a post on your blog about the challenge and links –> http://idawarg.se In the end of this week I will do a post on my blog and link everyone who participate in the challenge.

31 kommentarer till “THIS WEEKS CHALLENGE – YOGA ROUTINE”

  1. Jag är med, men kommer inte att göra den på morgonen, för det skulle innebära att jag måste upp klockan 05:15 för att göra yoga och duscha efter. Men kommer köra varje kväll innan läggdags, går det också bra?
    jag är med och bloggar om det. 😀

  2. Åh va kul! Jag ska vara med. Men undrar dock om man kan börja köra morgonpasset utan att vara det minsta varm, finns det inte risk att man sträcker sig då när man stretchar så? Kram!

    1. Ta på dig varma kläder och hoppa/jogga några min innan om du är osäker. Jag har aldrig uppvärmning innan utan ser till att ha varma kläder och tar det försiktigt i stretcharna. Kram Ida

  3. Jag är med! Kanske dock inte blir på morgonen alla dagar då jag inte hinner innan jobbet, men efter i samband med min dagliga träning 🙂 Körde första nu på morgonen, jag är ingen yoga människa annars så kände mig lika smidig som en elefant! haha

  4. Tror du man kan köra det här istället för strechting efter ett löparpass? Tycker det är så tråkigt att stretcha, och så är man ju redan varm liksom. Kan ju också vara ett sätt att tagga ner om man kört järnet i spåret. =)

    //Emma Hå

Visa alla kommentarer

(Obligatorisk)Annons
Laddar