Annons
Annons


THIS WEEKS CHALLENGE – AB WORKOUT


Wooop, det är ny vecka och dags för en ny fantastisk underbar utmnaing. Denna veckan ska vi jobba på magrutorna med några av mina favoritövningar med boll. Jag utmanar nämligen er att göra mitt magpass på videon nedan minst 4 gånger innan veckans slut.

Annons

Man kan också anmäla sin blogg och utmana sina läsare. Posta bilden ovan och länka min blogg –> http://idawarg.se ‎och lämna sedan en kommentar om att ni är med (glöm inte skriva med er bloggadress). Kommer sedan göra ett inlägg med länk till alla bloggar som är med + bilder från vår hashtag #wargpower på instagram.:)

SÅ vilka är på denna veckas utmaning?! Nu jäklar blir det magrutor!

#WARGPOWER

English: Woop woop, it´s a new week and time for a new wonderful challenge! This week it´s time to get some abs and I challenge you to do my ab workout with ball on the video (english subtitles) above at least 4 times before the end of this week. … Hashtag your pics with #wargpower on instagram! Who wants to join?!

If you have a blog you can participate by leaving a comment below that you are in + your blog adress. Then you do a post on your blog about the challenge and links –> http://idawarg.se In the end of this week I will do a post on my blog and link everyone who participate in the challenge.

26 kommentarer till “THIS WEEKS CHALLENGE – AB WORKOUT”

  1. Försökte mig på detta förut på gymmet men måste säga att den övningen när man har fötterna på bollen är SJUKT svår! Trillade bara av 😉 har du något tips på hur man kan stanna kvar på bollen? 🙂

  2. Ska verkligen försöka köra med den här veckan men just nu har jag ganska förkyld och har ont i halsen, på lördag åker jag till Turkiet.. Så får se hur det blir 😉

  3. Åh vad kuul, NU får min extremt långa förkylning helt enkelt gå och dra sig, detta är jag sjukt taggad på! 😀 Nu kör vi!

  4. Är förkyld nu så lär inte kunna ta mig till gymmet mer än i slutet av veckan men så fort jag får möjlighet kommer jag absolut köra, kanske kör x6 istället någon gång 😀 Har nämligen ingen boll hemma…

  5. Jag hänger med! Men knee tucks klarar jag inte av då jag har stora problem med att hålla mig kvar på bollen ens stillastående. Så jag har bytt ut den mot planka med fötterna på boll för att börja öva upp balansen. =)

  6. När jag gör övnigen där man ska ”rulla över bollen” med armarna så känns det BARA i rumpan?? rätt nice det med såklart mem vad gör jag för fel 🙁

  7. Taggad till tusen! Är med! Skriver min bloggadress här då det inte funkade att skriva i rutan över: www. nattstad.se/sjundejuni

Visa alla kommentarer

(Obligatorisk)Annons
Laddar