Annons
Annons


THERESE LINDGREN I PODDEN


therese-lindgren-viktor-frisk-ida-warg

God morgon vänner! Nu är jag tillbaka i Sverige igen och är taggad på en slutspurt med jobb här innan det är dags för jul! Längtar verkligen tills jag ska hem till mamma och pappa i Åmål för att fira med släkten. Julen är typ den enda tiden på året då jag verkligen kan koppla av.

Annons

Men nu till något annat… I söndags släppte jag och Viktor första podden med gäst och inte vilken gäst som helst utan bästa Therese Lindgren. Så himla kul att hon ville komma och gästa oss. Vi hade ett härligt samtal med allt från veganism, kärlek, relationer och jobb. Tror ni hon lyckades göra Viktor till vegan? haha. Ni kan lyssna på avsnittet HÄR eller sök på Den Friska Wargen i Podcaster.

Nä nu ska jag kila iväg till Welloteket kontoret. Har saknat det så kul att vara tillbaka! Puss, I

11 kommentarer till “THERESE LINDGREN I PODDEN”

 1. Onskar du haft en egen podd <3 Da hade jag lyssnat. Jag menar inget Illa mot Viktor men tycker ni ar sa HIMLA olika och pa olika mognadsnivå, orkar inte lyssna pa honom ärligt talat. Bara lite feedback <3

  1. Bra med feedback, men jag tycker Ida och Viktor är en riktigt bra kombo, för att de är så olika men ändå lika and they makes sense 🙂

 2. Haha jag håller med Rebecca här ovan.. Jag älskar när du pratar Ida, men Viktor känns väldigt omogen för sin ålder. Jag tål verkligen inte när han drar fram saker och säger det som om det vore fakta, när det inte stämmer. Ni har väldigt många unga lyssnare som litar blint på er, och då tycker jag det är viktigt att hålla koll så att man inte slänger ur sig saker som inte stämmer, speciellt när det gäller kroppen och hälsan. Du är grym Ida, men alltså, Viktor får se till att skärpa sig lite.

 3. Håller med ovanstående! Lyssna på er podd i början men känns inte roligt längre.. Känns som Viktor håller med allt som sägs och inte har några egna åsikter.. alltså säger det som låter bra för andra. Dessutom verkar han avbryta dig hela tiden, vilket gör att man blir stressad som lyssnare, för man tänker att ”snart avbryter han”. Tycker Viktor är duktig och bra på flera olika sätt, men feedback som lyssnare kan det vara lite jobbigt att lyssna på tyvärr..

 4. Jag tycker de ovan är lite väl kritiska mot Viktor.. alltså, ni har ju som två ”roller” där du är den mer uppstyrda och han kommer och är virrig och lite knasrolig. Det är ju kontrasterna som gör det! Tycker jag, blir inte för roligt med nån stel podd med bara fakta för att allt ska vara så korrekt heller (menar inte att du är sådan men låter som vissa ovan önskar en sån podd). Då finns ju andra poddar för mer faktabas liksom. Alla vet väl att man inte ska lita blint på viktors uttalanden!? haha 😉

 5. Hej Ida! Vill börja med att säga att jag får massa inspiration från dig som dansare. Jag tävlar själv i disco dans, och undrade om du har några tips för hur man ska sticka ut och vara en ”självklar vinnare”. Tävlar i guldklass och satsar till nästa termin på att ta mig upp till eliten 🙂 Tack på förhand!

 6. Vilket tjafs om eran podd det var i kommentarsfället då :S

  Jag håller mestadels om det som ISA säger.
  Jag gillar ju själv, att eran podd är liksom en avslappnad och rolig kompisstund.
  Då ni pratar fysisk hälsa och kost, men även en del om psykisk hälsa och ohälsa… Men efter OLIKA versioner, och erfarenheter! Sedan… det skiljer ju nästan 10år mellan er?! Självklart att han är omognare än dig då!

  Det jag däremot tycker är dåligt, som egentligen inte hat med just er i grund om botten med att göra. Utan det har med att många av era följare är… jag vet inte runt 10år gamla?
  Vilket gör att de som är 20 plus kanske förstår mer ironi, än vad de yngre gör.
  Precis som Emma Hällbacka då säger att: ”Ni har väldigt många unga lyssnare som litar blint på er, och då tycker jag det är viktigt att hålla koll så att man inte slänger ur sig saker som inte stämmer, speciellt när det gäller kroppen och hälsan”

  Detta är såklart både bra och dåligt att så pass många unga, och barn lyssnar och blir inspirerade utav er. Men i vissa sammanhang blir det en svår ”balansgång”. Detta är såklart väldigt svårt för dig och Viktor att göra någonting åt. För blir ju inte naturligt heller, om ni skulle göra om erat koncept. För då försvinner ju den dära ”avslappande och roliga kompisstunden” som jag nämde innan…

  Men hursomhelst! Så tycker jag att du och Viktor ska försöka med det ni gör! Ni är grymma! 🙂

  1. Ja men det är precis det jag menar. Viktor och Ida är som storasyskon/idoler för många unga som lyssnar, och när de sitter och drar skämt med varandra så finns det en stor risk att det tolkas bokstavligt.

 7. Jag älskar verkligen eran podd och tycker alltid att det är härligt att lyssna på ert prat. Fortsätt köra ert race! Helt klart imponerad av dig Ida, som driver så många olika kanaler, hemsidor och konton. En riktig förebild för mig och det har du varit i många år. Tack för att du finns!
  Kram Fanny <3

Visa alla kommentarer

(Obligatorisk)Annons
Laddar