Annons
Annons


THERE´S NO BETTER MAKE-UP IN THE WORLD THAN A SMILE


oral-b-white

Hej mina älsklingar! Vet ni vad det bästa och vackraste jag vet är? Jo ett vackert leende. Jag försöker faktiskt le så mycket jag kan varje dag. Att börja dagen med ett stort leende och säga ”Vilken underbar dag” gör faktiskt att hela dagen blir mycket härligare och man börjar med en bättre känlsa.

Annons

Sedan brukar jag faktiskt le när jag löptränar. Att le under de tuffaste intervallerna gör det sjukt jobbiga lite mindre jobbigt. Haha, har ni inte testat så gör det 🙂 Jag älskar att omge mig med personer som ler mycket för det ger mig positiv energi. Kommer bli mycket leenden framöver då jag återigen ska göra ett samarbete med Oral-B där ni kommer ha chans att vinna galet fina priser. Wohoo! Kommer berätta mer om det framöver så stay tuned and smile 🙂

10 kommentarer | Translate


Annons
Laddar